The talent consultant!

The talent consultant!

Connecting Talent. Daar is Wiertz Company op ingericht, in alle aspecten. Zo ook bij Wiertz Career Solutions, waar we zorgdragen voor werving & selectie of detachering van hbo- en wo-geschoolde medewerkers. We spreken met consultant Edmée Peters, over haar rol bij Wiertz Career Solutions én over haar eigen ontwikkelpad. Edmée: “Ik mag kandidaten begeleiden op een manier zoals ik dat zelf ook heb ervaren. Binnen Wiertz Company is er veel aandacht voor je eigen groei. In 2008 startte ik in het uitzendvak bij de vestiging van Wiertz Company in Maastricht. Ik haalde veel energie uit de hectiek en de snelheid die typerend zijn voor deze rol. Het geeft veel voldoening als je continu kunt bijdragen aan zowel het succes van de flexmedewerker als dat van de klant.”

“Het plezier dat ik had leidde tot successen en viel bovendien op in de organisatie. En zo kwam ik terecht in het interne talentenprogramma. Dat in combinatie met een persoonlijk ontwikkelplan waarin ik al had vastgelegd dat ik steeds meer voldoening haalde uit een werving & selectie-opdracht of een detacheringskans, leidde ertoe dat ik in 2020 de switch kon maken naar Wiertz Career Solutions.” “Ik vind het fijn om voor langere tijd in contact te zijn met een kandidaat en deze ook het gehele traject te ondersteunen, na al die effort geeft het een kick om daadwerkelijk een vaste baan aan te kunnen bieden.”

“Het liefst volgen we onze kandidaten gedurende hun hele carrière – we heten niet voor niks Career Solutions – en helpen we bij ontwikkeling en doorgroei. Omdat ik dat zelf precies zo ervaren heb binnen Wiertz Company weet ik wat de waarde daarvan is en kan ik me extra goed inleven in zowel de kant van onze klant als van de kandidaat.” Op de vraag waar haar persoonlijke toegevoegde waarde ligt, antwoordt Edmée:  “Ik ren heel hard, ik ben dienstbaar en klantgericht. Ik denk dat ik voor een opdrachtgever en een kandidaat een fijne gesprekspartner ben, dat ik het heel serieus aanvlieg. Persoonlijk, het is niet alleen plaatsen van een kandidaat en dan weer door, maar ook de nazorg na plaatsing, tussentijdse gesprekken voeren en contact blijven houden.”

“Onze klanten blijven terugkomen. Als we een vacature hebben ingevuld op een bepaalde afdeling, weten ze ons keer op keer te vinden om een andere functie bij ons open te zetten. Dat maakt me trots en geeft me de drive om elke keer weer de juiste talenten te ‘connecten’. Ik kijk uit naar alles wat de toekomst ons gaat brengen!”