Thematische bijeenkomst Wiertz Personeelsdiensten in ’t kader van 15 jarig jubileum

Thematische bijeenkomst Wiertz Personeelsdiensten in ’t kader van 15 jarig jubileum

De Zuid Nederlandse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten bestaat dit jaar precies 15 jaar. Het was op 30 april 1997 dat oprichters Dionne en Harm Wiertz besloten om hun eerste kantoor te openen aan de Oranjestraat in Kerkrade. Sindsdien is de organisatie uitgegroeid tot een stevige dienstverlener op het gebied van de arbeidsmarkt. Het bedrijf telt vijftien filialen waarvan er elf in Limburg gevestigd zijn. Twee filialen bevinden zich in Duitsland, en er zijn filialen in Nijmegen en Eindhoven.

Het jubileumjaar wordt feestelijk gevierd met medewerkers, uitzendkrachten en opdrachtgevers. Het hele jaar door vinden er tal van activiteiten plaats.

Op 18 april aanstaande is er een centrale netwerk- en themabijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het service center van Wiertz Personeelsdiensten in Kerkrade. Theoloog Hein Pieper zal een lezing presenteren over het Rijnlands organisatiemodel. Harm Wiertz zal een boekje presenteren welk hij bij gelegenheid van het jubileum heeft geschreven.

De bijeenkomst is gratis en vanaf 16.00 uur toegankelijk voor iedereen die dat wil.