Toe aan een onverwachte stap in je carrière?

Toe aan een onverwachte stap in je carrière?

Donderdagochtend, daar gaan we weer. Even LinkedIn checken… grappig ben er nu al vier jaar, proficiat! Alwéér vier jaar in dienst en alwéér die donderdagmorgen en alwéér dat overleg. Het is natuurlijk prima, maar ik denk dat ik meer kan en dat overleg zeker beter kan leiden.

Durf de stap te nemen
Zojuist de kinderen op school afgezet en nu snel door, alwéér dat stoplicht op rood. Wat lees ik daar in de verte? Begin een nieuwe dag. Dat is het toch elke dag? Maar misschien zit er wel een kern van waarheid in, moet ik de stap durven nemen en eens iets anders gaan doen. Gewoon gaan managen en een onverwachte stap in mijn carrière zetten.

Kijken naar oplossingen
Als ik van een voormalige collega hoor wat hij nu allemaal doet ten opzichte van vroeger bij ons. Het stoplicht staat op groen, en weer door… Toch eens dadelijk even op kantoor checken wat het nu precies was. ZUID recruiters was het! Misschien opent ze voor mij ook wel nieuwe deuren. Eens kijken of we samen mijn loopbaan een nieuwe boost kunnen geven.

Samen aan de slag
Herken jij jezelf hierin? Neem contact op met een van onze recruiters of schrijf je in. We gaan het gesprek graag met je aan en gaan samen met jou aan de slag. Laat ons jou helpen om er iets moois van te maken!