Trots op de samenwerking met Van Melik Food Group

Trots op de samenwerking met Van Melik Food Group

Sinds 2016 werkt Van Melik samen met Wiertz Personeelsdiensten. Inmiddels levert de Limburgse uitzendorganisatie niet alleen personeel aan de productiefaciliteit in Hoensbroek, maar ook aan diverse vestigingen van Bufkes en slagerijen van Van Melik.

‘Van Melik heeft altijd op ons verlanglijstje gestaan’, zegt Igor Buck, Commercieel Manager van Wiertz Personeelsdiensten in Zuid-Limburg. ‘Het is van oorsprong ook een familiebedrijf en past qua uitgangspunten en ambitie perfect bij ons. Ik ben er trots op dat we samenwerken met zo’n mooie ambassadeur van onze provincie.’

‘Een partner die ons helpt te groeien’
Het gaat goed met Wiertz Personeelsdiensten, ondanks de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Buck wijst op de persoonlijke aandacht die centraal staat in de dienstverlening: ‘Mensen willen geen gesprek met een computer of alleen een digitaal sollicitatieformulier invullen. Om mensen een baan te bezorgen waar ze blij van worden en die bij hen past, moet je ze in de ogen kijken. Elkaar echt leren kennen.’ Dat werkt, volgens Charles Sampers, directeur van Van Melik Food Groep: ”In Wiertz Personeelsdiensten hebben wij een partner die meedenkt en ons helpt om op een verantwoorde manier te groeien. Of wij nu een gedreven medewerker voor onze productie zoeken of een gastvriendelijke medewerker in de bediening van een van onze Bufkes vestigingen, Wiertz Personeelsdiensten voelt onze behoefte naadloos aan en stelt passende kandidaten voor.’

Nieuwbouw Van Melik Food Group
Van Melik is momenteel druk bezig met de afronding van de nieuwe productiefaciliteit in Hoensbroek. Binnenkort worden de drie huidige locaties gecentraliseerd naar één grote locatie waarin alle processen plaats vinden.  In 2018 nam Van Melik Food Groep ook al Bleijlevens Vleeswaren over.

Van Melik Food Groep bestaat onder andere uit de winkelformules Slagerij Van Melik en Bufkes, Bleijlevens Vleeswaren en Van Melik Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden. Van Melik is sinds 1989 leverancier van ambachtelijke en kwalitatieve vleeswaren, salades en maaltijden. Hier produceren de medewerkers op ambachtelijke wijze en in een moderne IFS-gecertificeerde productieomgeving diverse producten voor de Van Melik slagerijen, Bufkes afnemers en retail- en groothandelskanalen.


Lees verder:
Op 1 juni opent Wiertz Personeelsdiensten in het centrum van Panningen haar 16e filiaal in Limburg. Daar waar grote landelijk opererende uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online regelen, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van het Limburgse familiebedrijf.

Dinsdag 14 mei stond Wiertz22 op het programma. In SCHUNCK in Heerlen stond ontwikkeling en verandering centraal in de keynote van Ben Tiggelaar en vormde groei ook de rode draad in het verhaal van curator Fabian de Kloe over Jean-Michel Basquiat. Er werd afgesloten met een netwerkmoment en een rondleiding door de Basquiat-expositie.