Trots op Marc Schaefer!

Trots op Marc Schaefer!

29 november vond in Maarssen de finale van het event ‘Intercedent van het Jaar 2017’ plaats. Marc Schaefer, intercedent van onze vestiging in Herzogenrath ging er uiteindelijk niet met de winst vandoor, maar voor ons wel ‘Beste Intercedent van Limburg’.

In een spannende finale die Marc overdag had met een vakjury werd hij gekenmerkt als persoon met passie, authenticiteit en bescheidenheid als grootste kracht. Hij kijkt terug op een intensieve, maar vooral leerzame periode: “Het was te gek om in de finale te staan. Dat ik niet heb gewonnen, maakt niet heel veel uit. Zoals de winnares tijdens haar speech zei: ‘iedereen die hier vandaag staat is een winnaar’. Ik ben trots dat ik het zo ver heb gered. En ik ben dankbaar dat mijn team altijd achter me is blijven staan, ook terwijl ik het ongelofelijk druk had. Tenslotte ben ik wel de ‘Beste Intercedent van Limburg’, als je dat zo mag zeggen. Dat neemt niemand me af.”

Winnares
Ela Timar, werkzaam bij Interactief Groep, won uiteindelijk de titel Intercedent van Jaar 2017. Ela won met een nipte voorsprong van Jacquelien in ‘t Veld, werkzaam bij In Person, die de tweede plaats behaalde in de finale. De derde plaats werd veroverd door Christel van Rossum, werkzaam bij Unique. Van harte gefeliciteerd allemaal!