Uitzendkrachten geheel in stijl naar het werk

Uitzendkrachten geheel in stijl naar het werk

Afgelopen week namen uitzendkrachten van Wiertz Personeelsdiensten, het uitzendlabel van Wiertz Company, de sleutels in ontvangst van de nieuwe Opel Karls. Na een feestelijke bijeenkomst gingen de krachten de weg op met hun eigentijdse, opvallende vervoersmiddel. Natuurlijk waren ze zeer in hun nopjes. 

Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company is trots op deze lancering. ‘Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt en dat we dus altijd goed moeten zorgen voor onze flexkrachten. Veilige auto’s waarmee onze krachten naar hun werk kunnen rijden, dragen bij aan het werkplezier en zijn tegelijkertijd een mooi visitekaartje voor onze organisatie. We doen er alles aan om onze klanten te voorzien van nieuwe werknemers en het organiseren van vervoer hoort daar uiteraard bij.’

Bij ons staat persoonlijke aandacht op de eerste plaats. Iedereen die op zoek is naar werk krijgt een persoonlijk gesprek én wij maken tijd voor onze mensen. Bij ons is iedereen welkom en staat de koffie altijd klaar!