Wiertz Personeelsdiensten opent 15e filiaal in Stein

Wiertz Personeelsdiensten opent 15e filiaal in Stein

Op 1 maart opent de Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten op Business Park Stein haar 15e filiaal in Limburg. Daar waar grote landelijk opererende uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online regelen, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van het Limburgse familiebedrijf.

Onze dienstverlening draait helemaal om mensen. Naast onze online kanalen geloven wij daarom sterk in persoonlijk contact met onze flexkrachten en opdrachtgevers, legt Ivo Smeets Commercieel Manager in Midden-Limburg uit. “Alleen op die manier leer je mensen namelijk pas echt kennen, weet je wat hun drijfveren zijn en kun je je dienstverlening hierop aanpassen.”

Het nieuwe filiaal van Wiertz personeelsdiensten is gevestigd in het moderne kantoorgebouw L’ Ambassadeur en ligt direct naast de autosnelweg A2 bij knooppunt Kerensheide. Ivo Smeets: “Het is een A-locatie met veel economische bedrijvigheid en strategisch gelegen. Maastricht en Heerlen liggen vanaf hier op een steenworp afstand net zoals de poorten van chemie- en materialencomplex Chemelot. Voor ons is het een ideale uitvalsbasis die veel potentie heeft.”

Tijdens de officiële opening voor genodigden op 9 maart zal Burgemeester Leurs-Mordang een kort openingswoord houden. Aansluitend vindt er een netwerkbijeenkomst plaats. De feestelijke opening wordt op een later tijdstip afgesloten met een borrel voor werkzoekenden die op deze manier met de uitzendorganisatie kunnen kennis maken.