Welkom in Nederland,
welkom bij Wiertz Company!

We zijn erg begaan met het lot van de vele Oekraïense vluchtelingen en wensen alle Oekraïners heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Via dit loket willen we Oekraïense vluchtelingen helpen wegwijs te worden in Nederland.

Wiertz Company bemiddelt ieder jaar honderden Europeanen uit onder andere Polen naar werk in Nederland. We weten dan ook uit ervaring dat het voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen en de regel- en wetgeving niet kennen, vaak lastig is om in Nederland de juiste weg te vinden naar de overheidsinstanties. Daar willen wij de Oekraïense vluchtelingen allereerst mee helpen.

Sinds 1 april j.l. mogen Oekraïense vluchtelingen in loondienst werken. Dit geldt voor vluchtelingen die onder de Richtlijn Tijdelijke Bescherming van de Europese Unie vallen. Ook hier kan Wiertz Company de Oekraïense vluchtelingen bij helpen. Er zijn mogelijkheden bij diverse opdrachtgevers in de logistiek, productie en schoonmaak. Uiteraard afhankelijk van taalkennis, beschikbaarheid en vervoer. Wij realiseren ons dat iedere bemiddeling van een Oekraïense vluchteling naar werk maatwerk is, vandaar dat wij met iedereen die interesse heeft in werk een persoonlijk gesprek voeren. Tijdens dit gesprek brengen wij alle mogelijkheden in kaart.

Met welke vragen kun je bij het loket terecht:

  • Waar vraag ik een burgerservice nummer aan?
  • Hoe regel ik een ziektekostenverzekering?
  • Welke rechten en plichten heb ik als werknemer in Nederland?
  • Welke mogelijkheden zijn er om aan het werk te gaan?

Hoe kun je het loket bereiken?
Maak gebruik van onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. We zijn ook bereikbaar via de chat op onze website.

Neem contact op