Wiertz Company opent loket voor
Oekraïense vluchtelingen!

We zijn erg begaan met het lot van de vele Oekraïense vluchtelingen en wensen alle Oekraïners heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Via dit loket willen we Oekraïense vluchtelingen helpen wegwijs te worden in Nederland.

Wiertz Company bemiddelt ieder jaar honderden Europeanen uit onder andere Polen naar werk in Nederland. We weten dan ook uit ervaring dat het voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen en de regel- en wetgeving niet kennen, vaak lastig is om in Nederland de juiste weg te vinden naar de overheidsinstanties. Daar willen wij de Oekraïense vluchtelingen allereerst mee helpen.

Sinds 1 april j.l. mogen Oekraïense vluchtelingen in loondienst werken. Dit geldt voor vluchtelingen die onder de Richtlijn Tijdelijke Bescherming van de Europese Unie vallen. Werkgevers hebben dan geen tewerkstellingsvergunning nodig. Er dient alleen een melding worden gedaan door de werkgever bij het UWV.

Wellicht zijn er binnen uw organisatie ook mogelijkheden voor Oekraïense vluchtelingen of wilt u weten onder welke voorwaarden Oekraïense vluchtelingen bij u kunnen werken via Wiertz Company. Ook in dat geval kunt u zich wenden tot het loket.

Hoe kunt u het loket bereiken?
Maak gebruik van onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn ook bereikbaar via de chat op onze website.

Neem contact op

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper