Unscottable


Je kunt écht meer dan je denkt!

Afgelopen oktober zetten Scott Nafzger en Niklas Wiertz een onvergetelijke prestatie neer tijdens de ASML Marathon van Eindhoven. Scott, ongetraind hardloper met een doel, spande zich in om de ruim 42 kilometer te overbruggen, terwijl Niklas, gewapend met een fiets en mentale support, Scott bijstond op de cruciale momenten. Deze prestatie ging verder dan een sportieve uitdaging; het was een krachtige boodschap dat je, ongeacht achtergrond, meer kunt dan je misschien zelf denkt.

In de videoregistratie delen Scott en Niklas niet alleen de fysieke strijd van de marathon, maar ook hun overtuiging dat talent en veerkracht universeel zijn. Deze twee collega’s wilden bewijzen dat grenzen er zijn om te verleggen. Iedereen is talentvol. Bij Wiertz Company omarmen we de unieke kracht van elk individu en inspireren Scott en Niklas ons allemaal met hun doorzettingsvermogen.

Bovendien hebben Scott en Niklas niet alleen persoonlijke grenzen doorbroken, maar hebben ze ook ruim €6600,- opgehaald voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Deze prestatie benadrukt hun toewijding aan het maken van positieve veranderingen, zowel in hun persoonlijke prestaties als voor de impact die we met Wiertz Company willen realiseren.