Veel vacatures in Limburg, Wiertz Personeelsdiensten organiseert vakantiewerk banenmarkt!

Veel vacatures in Limburg, Wiertz Personeelsdiensten organiseert vakantiewerk banenmarkt!

De economie in Limburg trekt aan. Dat is goed nieuws. Er ontstaan volop vacatures die ingevuld moeten worden. Dit is de grote uitdaging waar we de komende tijd samen voor staan. Op 21 mei a.s. organiseert Wiertz Personeelsdiensten daarom banenmarkten voor werkgevers en werkzoekenden binnen alle filialen in Limburg.

Tijdens deze banenmarkten spreken de mensen van de uitzendorganisatie veel enthousiaste werkzoekenden van elk opleidingsniveau. Met het oog op de naderende vakantieperiode worden er ook vakantiekrachten uitgenodigd. Bedrijven, instellingen en overheid kunnen hun vacatures presenteren tijdens deze banenmarkt.

Werken met Wiertz Personeelsdiensten kent vele voordelen: men kiest voor een persoonlijke benadering en de betrokkenheid van een Limburgs familiebedrijf. Een partner in de regio die actief meedenkt en creatieve oplossingen bedenkt. Met één gezamenlijk doel: de juiste medewerkers op de juiste plaats.

Limburgse werkgevers die mee willen doen aan de banenmarkten kunnen een overzicht maken van de vacatures binnen de organisatie. Na afloop ontvangt men de beste kandidaten voor deze functies