Unieke vestiging in ‘Pinkpop-stad’

Landgraaf

Wiertz Company is in Landgraaf uniek, als enige uitzender in dit gebied met een fysieke vestiging! Landgraaf is Pinkpop, het oudste en bekendste popfestival van Nederland. Bij Snowworld kun je in de zomer skiën en snowboarden. Tom en zijn team hebben hun splinternieuwe vestiging op de hoek in het winkelgebied van Schaesberg, een van de drie stadskernen van Landgraaf.

Heb jij een zwak voor de horeca en wil je absoluut in deze branche werken? Dan bieden de vacatures van Wiertz Hospitality Solutions uitkomst. Of ben je een hbo’er / wo’er die op basis van werving & selectie of detachering ergens wil werken? Bekijk dan de vacatures van Wiertz Career Solutions.

stuur direct een appje 045-5311135 landgraaf@wiertz.com

Contactgegevens

Hoofdstraat 106
6372 EK Landgraaf

T. 045-5311135
E. landgraaf@wiertz.com

Routebeschrijving

Recente vacatures

Logistiek medewerker

Voor SoFine in Landgraaf zoeken wij een Logistieke topper. Je draagt samen met je collega's van afdeling Dok zorg voor het optimaal verlopen van het logistieke proces bij dit bedrijf …

Landgraaf (0 km)40 uur12,- per uur

Beveiligingsmonteur (leerling)

Voor een beveiligingsbedrijf zijn wij op zoek naar een beveiligingsmonteur. Je gaat verschillende installaties installeren variërend va brandalarminstallaties, alarminstallaties, camerabeveiliging en toegangscontrolesystemen. Dit doe je zowel bij particulieren als bedrijven.

Landgraaf (0 km)40 uur12,- per uur

Mechatronica Monteur

Het bouwen en onderhouden van machines, onderdelen en apparaten. - Je assembleert en test machines en apparaten op mechanisch en elektronisch gebied - Je annalyseert storingen en lost deze op …

Landgraaf (0 km)38 uur14,09 per uur