De grootste gemeente van Peel en Maas

Panningen

Wiertz Company is hier gevestigd in het Passage de Pit in het centrum van Panningen. Gelegen in het hart van Noord-Limburg zorgt het voor een nog betere verbinding tussen onze vestigingen in Weert en Venlo, Venray en Horst.

Navigatietip: toets Raadhuisplein in om bij onze vestiging te komen.

Heb jij een zwak voor de horeca en wil je absoluut in deze branche werken? Dan bieden de vacatures van Wiertz Hospitality Solutions uitkomst. Of ben je een hbo’er / wo’er die op basis van werving & selectie of detachering ergens wil werken? Bekijk dan de vacatures van Wiertz Career Solutions.

stuur direct een appje 077-3211312 panningen@wiertz.com

Contactgegevens

Passage de Pit 3
5981 CS Panningen

T. 077-3211312
E. panningen@wiertz.com

Routebeschrijving

Recente vacatures

Servicemonteur

Als servicemonteur bij onze relatie, ben jij dagelijks op pad om onderhoud te plegen, storingen op te lossen en urgente problemen te tackelen. Daarom is er geen dag hetzelfde voor …

Panningen (0 km)40 uur

Productiemedewerker tuinbouw

Als productiemedewerker bij onze relatie, ben jij dagelijks bezig met het volledige proces. Planten, knippen, inpakken en klaarmaken van chrysanten voor de transport. Fulltime werken binnen een familiebedrijf voor langere …

Egchel (2 km)38 uurVMBO, HAVO, VWO10,21 per uur

Magazijnmedewerker

DHL in Beringe is op zoek naar magazijnmedewerkers. Ben jij op zoek naar een structurele baan voor langere tijd en heb je ervaring lees dan verder.

Beringe (3 km)40 uurMBO11,15 per uur