Volop vakantiewerk bij Wiertz Personeelsdiensten

Volop vakantiewerk bij Wiertz Personeelsdiensten

Elk jaar gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar een vakantiebaan. Bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten van deze tijdelijke hulpkrachten. Deze krachten zorgen immers voor continuïteit in die periodes dat het vaste personeel afwezig is. Daarnaast zien we steeds vaker dat vakantiebanen ook na de vakantieperiode worden doorgezet. Soms als extra hulp op zaterdagen of avonden maar ook in de vorm van een vaste baan.

Wiertz Personeelsdiensten heeft ruime ervaring met het organiseren van vakantiewerk. Het voordeel voor werkzoekende scholieren en studenten is dat zij zich niet bij tientallen bedrijven hoeven op te geven voor een vakantiebaan. Bovendien zijn zij via Wiertz Personeelsdiensten verzekerd van een goede begeleiding, een prima administratieve afhandeling en stipte uitbetaling van hun salaris.

Extra aandacht besteedt de uitzendorganisatie aan veilig werken. Vakantiekrachten lopen immers extra risico op ongeval omdat ze niet bekend zijn met machines of werkprocessen. Wiertz Personeelsdiensten is VCU gecertificeerd en voorziet middels instructie en begeleiding in veilige werkplekken.

Veel bedrijven en werkzoekenden geven de voorkeur aan het regelen van vakantiewerk via een uitzendbureau. De ABU (Algemene Bond Uitzendbureaus) verwacht dat er op die manier dit jaar vijfhonderdduizend vakantiewerkers aan de slag gaan. Werkzoekende scholieren en studenten hoeven niet stad en land af te lopen voor vakantiewerk en werkgevers zijn verlost van alle rompslomp.

Werkgevers en werknemers die interesse hebben in vakantiewerk kunnen contact opnemen met een van de kantoren. Kijk voor meer info op www.wiertz.com