Vraag het aan Anna!

Vraag het aan Anna!

Deze week geeft Anna Pyka antwoord op de 9 vragen over het is om te werken bij Wiertz Company. Anna werkt als intercedent in Landgraaf. ‘Bij een organisatie werken waar je je goed voelt en die je de mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen, wat wil je nog meer!?’

 

Wat heeft je doen besluiten om bij Wiertz Company te komen werken?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature als intercedent binnen Wiertz Company tegen kwam, sprak deze mij erg aan en besloot ik deze kans te grijpen.

Naar welk moment in de week kijk jij altijd uit?

De woensdag! Dat is de dag waarop we de gewerkte uren van onze werknemers inboeken. Het is altijd spannend om naar het eindresultaat te kijken en te zorgen dat onze werknemers op tijd hun loon krijgen.

2 dingen die je geleerd hebt tijdens het werken bij Wiertz Company

Snel beslissingen nemen, goed plannen en organiseren zijn een aantal vaardigheden die ik gaande weg sterk verbeterd heb. Daarnaast leer ik elke dag weer iets nieuws dankzij mijn collega’s en dat vind ik heel belangrijk. De afgelopen drie jaar  heb ik ontzettend veel mogen leren over resultaat- en kwaliteitsgerichtheid en daar ben ik zeer dankbaar voor.

Heb je enkele tips voor mensen die in jouw functie beginnen?

In deze functie leer je goed om te gaan met stressvolle situaties. Je handelt snel en doordacht met je team. Bij tegenslagen of uitdagingen probeer je samen toch snel een creatieve oplossing vinden. Ik denk dat je zelfstandig moet kunnen werken maar ook goed moet kunnen functioneren binnen een teamverband.

Wat is het mooie aan mensen aan werk helpen?

Een perfecte match vinden. Op die manier kun je net dat beetje extra voor een kandidaat betekenen. Ik kijk eerst naar de behoeftes van de kandidaat. Door vragen te stellen tijdens het eerste gesprek met de kandidaat weet je wat de kandidaat verwacht en bij welk bedrijf de kandidaat zich prettig zou voelen. Als een werknemer langs komt op ons kantoor en zegt: ‘bedankt voor je hulp bij het vinden van deze leuke baan’ geeft dat echt een enorme voldoening.

Op welke prestatie ben jij echt trots?

Soms hebben we opdrachtgevers die een specifiek profiel zoeken dat moeilijk in te vullen is. Als we een passende kandidaat vinden geeft dat een geweldig gevoel. Op het invullen van juist die moeilijkere vacatures ben ik trots!

Zou jij Wiertz Company aanraden en waarom wel / niet?

100%! Want zoals ik zei, ik leer en ontdek elke dag nieuwe dingen. Bij een organisatie werken waar je je goed voelt en die je de mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen, wat wil je nog meer!?

Waar sta jij over 3 jaar?

Op dit moment werk ik samen met een geweldig team en daar ben ik heel erg blij om! Toch hoop ik dat ik in de toekomst verder kan groeien binnen Wiertz Company en de functie van Manager Wiertz International Recruitment kan bekleden.

CEO voor een dag: wat ga jij doen?

Omdat ik weet hoe belangrijk een goede samenwerking is tussen collega’s en dit ook dagelijks mag meemaken, zou ik hier de focus op leggen. Zo zou ik misschien aan onze werknemers vragen wat er voor hun veranderd kan worden waardoor zij zich nóg prettiger voelen samen met hun collega’s. Je collega’s zijn namelijk de mensen die je iedere dag ziet en waar je samen de successen mee boekt!

Heb jij nog een vraag voor Anna?
LinkedIn
045-5311135
a.pyka@wiertz.com


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.