Vraag het aan Lisa!

Vraag het aan Lisa!

Lisa Kleinjans werkt bij Payroll Nederland. We stellen haar 9 vragen over haar werk en hoe ze Wiertz Company als werkgever ervaart. 

Wat heeft je doen besluiten om bij Wiertz Company te komen werken?

Dit kwam door toeval. Ik was niet bekend met Wiertz Company. Ik wist alleen dat ze zich bezig hielden met uitzenden. Bijna 2 jaar geleden was ik ‘uitgewerkt’ in de detailhandel na een aantal jaar in verschillende functies te hebben gewerkt. Via Ward, onze oud-collega, kreeg ik het email adres van Nadine Drescher. Toen heb ik een open sollicitatie gestuurd en mocht ik op gesprek komen.

Naar welk moment in de week kijk jij altijd uit?

Dat is een lastige vraag omdat iedere dag/week zo verschillend is bij Payroll en ik niet zo zeer uitkijk naar éen bepaald moment. Iedere week verzorgen we de verloning op woensdag. Dit is ondertussen voor ons team een geoliede taak geworden, maar het is wel een fijn gevoel als je woensdag door de deur naar buiten loopt en weet dat je ‘’het drukste moment’’ van de week weer goed hebt afgerond.

2 dingen die je geleerd hebt tijdens het werken bij Wiertz Company

Jezelf blijven want daarmee bereik je het meest. Ook heel belangrijk: zoek je kracht! Iedereen heeft iets waarin hij beter is dan de ander. Bundel deze krachten en gebruik ze in je dagelijkse werk. Geef daarnaast ook je zwaktes aan. Zo kun je met behulp van iemand anders die dit wel beheerst leren en groeien.

Heb je enkele tips voor mensen die in jouw functie beginnen?

Zeker! Neem genoeg zelfspot mee. Zeer belangrijk. En zorg daarnaast vooral dat je zelf veel doet. Laat je iets duidelijk uitleggen en probeer het daarna gewoon. Vragen mag je altijd bij ons, al is het 10 keer dezelfde vraag. Ik denk dat de kracht van iets snel leren vooral daarin zit.

Wat is het mooie aan mensen aan werk helpen?

Bij Payroll Nederland verzorgen we zelf geen werving en selectie, dat doet de klant voor ons. Wel is het natuurlijk fijn om de medewerker goed te begeleiden in het hele payroll-proces. Door die goede begeleiding kan de medewerker op een fijne manier aan de slag binnen het bedrijf. Dat is je doel.

Op welke prestatie ben jij echt trots?

Ik kom uit de detailhandel en daardoor was een stap zetten richting een kantoorbaan voor mij best groot. Ik ben echter nog altijd blij met mijn gemaakte keuze en vanuit mijn vorige werk neem ik veel klant-ervaring mee. Ik kan daardoor goed met relaties en medewerkers overweg, lang rustig blijven en de klant een zo’n goed mogelijke ervaring bieden. Mijn trots ligt voornamelijk daarin.

Zou jij Wiertz Company aanraden en waarom wel / niet?

Ik zou Wiertz Company aanraden voor iedereen die het leuk vindt om mensen aan een baan te helpen en zelf een verantwoordelijkheidsgevoel te creëren. Je krijgt zeker de kans om je op verschillende manieren binnen de organisatie te ontwikkelen. Dat speelt voor mij ook een rol in het aanbevelen van Wiertz Company.

Waar sta jij over 3 jaar?

Geen idee eerlijk gezegd. Ik vind het niet heel fijn om zo ver vooruit te kijken. Vooral niet werk gerelateerd. Mijn arbeidsverleden was stormachtig en ik ben nu heel blij dat ik goed terecht ben gekomen. Ik zie vanzelf wel waar het me brengt in de toekomst.

CEO voor een dag: wat ga jij doen?

Het liefst zou ik zeggen: iedereen een dag betaald verlof geven, want wie wilt er nu niet een extra dagje vrij toch?! Maar als ik een serieus antwoord moet geven dan zou ik oprecht willen weten wat er speelt in ieder filiaal en op iedere afdeling en hier een actielijst van maken. Ik denk namelijk dat er altijd verbeterpunten zijn en verwacht ook niet dat deze makkelijk op te lossen zijn binnen een korte tijd. Maar uiteindelijk behaal je successen samen, iedere medewerker van ieder filiaal of afdeling draagt hieraan bij en je moet je het toch met elkaar waarmaken. Samen sta je sterk!

 

Heb jij nog een vraag voor Lisa?
LinkedIn
045 563 92 60
l.kleinjans@payrollnederland.nl


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29