Waarom kiezen voor
Payroll?

Lees het verhaal van Jean Eurelings

Download de casepaper!

Payroll Solutions

Kies net zoals Comtree voor Wiertz Payroll Solutions

Bel 045-5639260

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich snel. In de afgelopen jaren is de uitvoering van goed werkgeverschap steeds complexer geworden. Nieuwe wet- en regelgeving vraagt veel tijd en als ondernemer heeft u soms te maken met tien tot twaalf verschillende instanties. Dan is het natuurlijk prettig als u zeker weet dat alles voor uw medewerkers tot in de puntjes geregeld is.

Kies daarom net zoals Comtree voor Wiertz Payroll Solutions. Jean Eurelings (Algemeen Directeur Comtree) gaf aan dat ook zij geconfronteerd worden met de krapte op de arbeidsmarkt en het daarom fijn vinden te kunnen sparren met een partner over het vinden, binden en boeien van de medewerkers.

‘Op het gebied van payrolling is Wiertz Payroll Solutions onze preferred supplier en dat willen we graag in de toekomst nog verder gaan uitbouwen’.

Wilt u graag meer weten over Comtree’s samenwerking met Wiertz Payroll Solutions? Download dan nu onze casepaper!

Download Casepaper

Waarom Wiertz Payroll Solutions?

Kiest u voor Wiertz Payroll Solutions dan weet u zeker dat het werkgeverschap van uw personeel in goede handen is. Administratieve handelingen gebeuren grotendeels online, maar wij komen net zo graag even bij u langs. Wij zijn thuis in de markt van mens en werk, spreken de taal van ondernemers en stellen persoonlijk contact altijd voorop:

  • Allround HR dienstverlener
  • Georganiseerd verzuimbeheer
  • Dubbele baangarantie
  • Één centraal contactpersoon

Allround HR dienstverlener

Onze payrollorganisatie is onderdeel van een grote allround HR-dienstverlener: Wiertz Company. We kunnen dus een medewerker ergens anders aan het werk helpen, mocht dit onverhoopt nodig zijn. Het netwerk dat wij hebben opgebouwd in Zuid-Nederland biedt deze kansen volop.

Georganiseerd verzuimbeheer

Het verzuimbeheer is op een professionele manier georganiseerd en uiteraard voldoen we aan alle wetgeving in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Goede verzuimbegeleiding zorgt ervoor dat zieke medewerkers sneller weer aan de slag gaan. Zo voorkomen we hoge kosten door arbeidsongeschiktheid.

Dubbele baangarantie

Als het werk bij de opdrachtgever stopt of er sprake is van een reorganisatie of faillissement, dan houdt het dienstverband met Wiertz Payroll Solutions niet zomaar op. Het contract van de payrollwerknemer loopt namelijk gewoon door. Op die manier heeft de payrollwerknemer eigenlijk een soort ‘dubbele baangarantie’: bij een voortijdig einde van de opdracht wordt hij of zij doorbetaald én wordt er door ons gezocht naar een nieuwe werkplek.

Één centraal contactpersoon

De payrollwerknemer en ondernemer hebben bij Wiertz Payroll Solutions altijd één centraal contactpersoon. Zo werkt u dus altijd samen met iemand die betrokken is, uw organisatie goed kent en op de hoogte is van specifieke bepalingen in de geldende CAO en beloningssystematiek.

Heeft u interesse in Wiertz Payroll Solutions en ontvangt u graag een persoonlijk voorstel?  Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.