De zware regenval van afgelopen week zorgde voor grote problemen in Limburg. De regenbuien hielden pas na drie dagen op, maar de overlast is nog zichtbaar aanwezig. Tevens zitten veel dorpen en steden nog in onzekerheid want het gevaar is nog niet geweken. Op enkele plaatsen begint het water weg te trekken en wordt de schade zichtbaar. De impact is enorm, verwoeste straten, auto’s en spullen blijven achter en getroffenen zijn aangeslagen.

100 medewerkers beschikbaar
Wiertz Company leeft mee met alle getroffenen van deze vreselijke ramp. Zij stellen 100 medewerkers gedurende een week beschikbaar voor getroffenen die hulp nodig hebben. Van spullen opruimen tot huisraad droog krijgen of vervoeren. Elke vorm van hulp is mogelijk!

Getroffenen en hulpkrachten kunnen zich hier melden en wij brengen zoveel mogelijk partijen samen. Wij zorgen dat de hulpkrachten op correcte wijze betaald worden. Wiertz Foundation stelt dit geld beschikbaar. Vul hiernaast je gegevens in, zodat wij mensen kunnen helpen om hun veilige omgeving weer terug te krijgen!

Download onze casepaper