Werken aan een beter Nederland

Werken aan een beter Nederland

Wist je dat je via ZUID recruiters kunt werken bij de overheid? We beschikken over een uitgebreid aanbod aan diverse functies in allerlei vakgebieden. Wil jij ervoor zorgen dat Nederland morgen, volgende week en volgend jaar nóg beter op de kaart staat en voel jij je verantwoordelijk voor een sterke(re) samenleving? Dan moet je werken bij de overheid.

De overheid in Nederland bestaat uit meer dan 1600 organisaties en instanties. Hiertoe behoren onder andere twaalf provincies en 400 gemeenten. Aan wat voor functies en werkgevers moet je dan denken?  Denk aan diverse gemeentes in Zuid-Limburg, de GGD, BSGW, Waterschap Limburg, een sportstichting, de Veiligheidsregio Zuid-Limburg et cetera.

Waarom werken bij de overheid via ZUID recruiters?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om opleidingen en trainingen te volgen
  • Banen voor zowel junior, medior als senior professionals
  • Mogelijkheden om door te groeien
  • Werken voor een betrouwbare werkgever

Volop ontwikkelingsmogelijkheden
Werken bij de overheid betekent dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Je doet namelijk niet alleen relevante werkervaring op, maar krijgt ook de kans om de juiste vervolgopleidingen te doen en ontvangt daarbij de nodige persoonlijke begeleiding.

Diverse uiteenlopende vacatures
Wij beschikken over diverse uiteenlopende vacatures bij de overheid. Met enige regelmaat zoeken wij professionals die hiervoor in aanmerking komen. Mocht de baan er dus op dit moment niet tussen staan, dan kan dit morgen of volgende week wél het geval zijn. Bekijk hier al onze actuele vacatures.

Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en/of vacature alert. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt bij ZUID recruiters op het gebied van overheid.