Ben jij onze nieuwe collega?

Fatrans Logistics voortdurend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Vind je het interessant om te werken in een zeer dynamische, innovatieve en teamgerichte cultuur? Kijk hier naar de mogelijkheden

Wij bieden je toekomstgerichte ontwikkelingsmogelijkheden

 

Aan de slag bij Fatrans Logistics?

Het ontstaan van Fatrans ligt in het vervoer van AGF-producten van de eigen handelsbedrijven. Echter is al in 1986 de stap gezet naar het vormen van een volwaardig transportbedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een gedegen logistieke speler op het gebied van nationaal en internationaal geconditioneerd transport van food en food-gerelateerde producten voor zowel de Fatels Food Group als diverse gerenommeerde klanten. Met een zeer modern wagenpark vervoeren wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar de goederen op een zo efficiënt mogelijke manier zonder daarbij de milieubelasting uit het oog te verliezen.

Door gebruik te maken van moderne communicatiemiddelen in onze voertuigen zijn wij in staat om real-time onze vloot te volgen, te communiceren met onze chauffeurs en de condities in onze laadruimtes real-time in te zien (temperatuur-monitoring).

Vanuit diverse locaties in Nederland, waar wij over zowel gekoelde als ongekoelde op- en overslagfaciliteiten beschikken vervoeren wij dagelijks verse producten door geheel Nederland, België en Duitsland volgens IFS-Logisitcs regelgeving.

Maak kennis met de Aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

Direct aan de slag?

Wil jij het liefst morgen al beginnen met werken? Schrijf je dan meteen in. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Bel of mail direct een filiaal bij jou in de buurt of schrijf je in!

Inschrijven bij Wiertz Personeelsdiensten

500

* = verplichte velden