Doe wat
je leuk vindt

Wiertz Company is een sterk groeiende organisatie, met naast haar digitale oplossingen, met 12 landelijke Hubs & 20 inhouse locaties in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Bij Wiertz Company werken dagelijks 150 vaste medewerkers en ruim 4500 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent!

Join us @Wiertz Company!

Ben jij op zoek naar een baan waarin geen dag hetzelfde is en je steeds in contact staat met talent? Connect dan met ons! Wij geloven in kansen en in het ontwikkelen van mensen. Leren, dingen ontdekken en als jij groeit, groeien wij ook! We delen successen, maar ook onze valkuilen. Je wilt iedere dag beter zijn dan dat je gisteren was. Je kunt meer dan je denkt!

Onze familie

Successen vier je samen!

Als je onderdeel wordt van onze familie ben je verzekerd van een betrokken werkgever, maak je onderdeel uit van een ambitieuze, groeiende onderneming en heb je gezellige en enthousiaste collega’s. Successen worden gevierd, dus hou maar alvast rekening met leuke borrels, een teambuildingsweekend en een geweldig bedrijfsfeest aan het einde van het jaar!

Bekijk alle verhalen

Wij zijn
Wiertz Company

Werken bij Wiertz Company betekent dat je:

  • Denkt in kansen
  • Durft
  • Verantwoordelijk bent
  • Samenwerkt

Het doen van betekenisvol werk draagt namelijk bij aan je geluk.  Beproef je geluk bij Wiertz Company! Solliciteer hiernaast snel en makkelijk.

1kennismaking
2Sollicitatie
3persoonsgegevens

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper