Engagement Officer (Flex)

Website Wiertz Company

In de rol van Engagement Officer (Flex) fungeer jij als hét aanspreekpunt voor onze (internationale) flexmedewerkers. Binnen Wiertz Company ben jij aanjager voor het welzijn van onze flexmedewerkers. Ben jij de schakel tussen vraag en aanbod én begeleid jij de flexmedewerkers die in Nederland komen werken? Dan zoeken wij jou!

Onze benefits

De functie

Jij zorgt ervoor dat de medewerkers zich op hun gemak voelen en je komt met verbetervoorstellen om de kwaliteit van leven en werken in Nederland voortdurend te optimaliseren. Op die manier draag je bij aan het verhogen van de verblijfsduur van flexmedewerkers bij de opdrachtgevers van Wiertz Company. Om dat te bereiken sta je in nauw contact met onze flexmedewerkers en ben je regelmatig aanwezig op de werkvloer.

Wat verwachten wij van jou?

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een servicegerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

  • Ervaring in (internationaal) recruitment is een pré, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Pools is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Dan bieden wij

  • Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden wij jou een marktconform salaris;
  • Hard werken maar ook genieten en daar hoort 8% vakantiegeld bij;
  • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om verlof te verkopen, lekker flexibel dus;
  • Uitzicht op vast dienstverband.

Je werkplek

Je werkt samen met de afdeling Facility en overlegt regelmatig met de teams in de Operatie. Dit kan op diverse locaties in Limburg of Brabant zijn.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden! Meer informatie via werken@wiertz.com of neem contact op met onze HR-afdeling via 045-56 39 256 en vraag naar Pedro of Fabienne.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.