Intercedent

Website De Pooter

Maak jij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat en weet jij precies waar zij gelukkig van worden, dan is de functie als Intercedent echt iets voor jou! Je werkplek is in Bergen op Zoom, waar je aan de slag gaat voor Wiertz Flex Solutions op locatie bij De Pooter!

Onze benefits

De functie

Jij staat aan de basis van onze dienstverlening. Je dagelijks werk bestaat uit het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, werkzoekenden en onze werkzame flexmedewerkers. Als Intercedent ben je de vaste contactpersoon voor de bedrijven en krachten die tot jouw portefeuille behoren. Je zorgt er als Intercedent voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Je schrijft de vacatureteksten, matcht kandidaten uit ons systeem, je werft ze op jobboards, en je spreekt met elke kandidaat en koppelt dit terug aan de klant. Op naar de perfecte match!

Als Intercedent bij De Pooter heb je een leuke en een uitdagende baan! Je bent lokale ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Het werken met targets moet je niet afschrikken maar gretig maken naar het realiseren van gestelde doelen.

Over De Pooter

De Pooter is in 70 jaar uitgegroeid tot een succesvolle personeelsbemiddelaar in Zuidwest-Nederland. Drie generaties hebben het familiebedrijf groot gemaakt. De leidende principes zijn oprecht geïnteresseerd zijn in mensen, verbinding zoeken en hen van daaruit helpen aan een goede baan, waar ze kunnen groeien in hun ontwikkeling. Work, Learn and Grow! Sinds enkele jaren focust De Pooter zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals.

Heb jij?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een commerciële functie;
  • Positiviteit en creativiteit om talent te vinden;
  • Een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Dan bieden wij

  • Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden wij jou een marktconform salaris;
  • Hard werken maar ook genieten en daar hoort 8% vakantiegeld bij;
  • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om verlof te verkopen, lekker flexibel dus;
  • Uitzicht op vast dienstverband.

Je werkplek

Je gaat aan de slag op de vestiging van De Pooter in Bergen op Zoom. De sfeer binnen het team en binnen De Pooter is top. Werken in een jong team en de gemiddelde leeftijd binnen deze organisatie ligt net boven de 30 jaar. Ben je ouder? Ook dan pas je prima binnen het team!

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden. Meer informatie via werken@wiertz.com of neem contact op met onze HR-afdeling via 045-56 39 256 en vraag naar Pedro of Fabienne.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.