Intercedent

Website Wiertz Company

Maak jij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat en weet jij precies waar zij gelukkig van worden, dan is de functie als Intercedent echt iets voor jou! Je werkplek is in Bergen op Zoom waar je aan de slag gaat voor Wiertz Flex Solutions!

Onze benefits

De functie

Jij staat aan de basis van onze dienstverlening en krijgt de kans om deze nieuwe vestiging van Wiertz Flex Solutions mee op te gaan starten. Je dagelijks werk bestaat uit het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, werkzoekenden en onze werkzame flexmedewerkers. Als Intercedent ben je de vaste contactpersoon voor de bedrijven en krachten die tot jouw portefeuille behoren. Je zorgt er als Intercedent voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Je schrijft de vacatureteksten, matcht kandidaten uit ons systeem, je werft ze op jobboards, en je spreekt met elke kandidaat en koppelt dit terug aan de klant. Op naar de perfecte match! 

Als Intercedent bij Wiertz Company heb je een leuke en een uitdagende baan! Je bent lokale ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Het werken met targets moet je niet afschrikken maar gretig maken naar het realiseren van gestelde doelen. Je maakt deel uit van een succesvolle en professionele organisatie. Een krachtige familie. Een Rijnlands georiënteerd familiebedrijf waarvan er geen ander in Nederland is. 

De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Werktijden kunnen flexibel worden afgestemd met je vestigingsmanager en team. 

Heb jij?

 • Hbo werk- en denkniveau; 
 • Ervaring in een commerciële functie; 
 • Positiviteit en creativiteit om talent te vinden; 
 • Een rijbewijs en eigen vervoer; 
 • Een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden:

 • Afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding bieden wij jou een salaris tussen 2000 en 2850 euro bruto per maand obv een 40-urige werkweek;
 • Hard werken maar ook genieten en daar horen 30 vakantiedagen en 48 reflectie-uren bij een 40-urige werkweek, met de mogelijkheid om verlof te verkopen, lekker flexibel dus; 
 • Een aantrekkelijke bonusregeling; 
 • De mogelijkheid om jouw talenten verder te ontwikkelen en te benutten;   
 • Uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Gezellige collega’s en leuke personeelsuitjes. 

Je werkplek

Je gaat Wiertz Flex Solutions opzetten in de regio Bergen op Zoom, dit doe je vanuit de bestaande vestiging van De Pooter in Bergen op Zoom. De Pooter is net als Wiertz Flex Solutions onderdeel van Wiertz Company. De vestiging zit in het pand De Suikerfabriek in het centrum van Bergen op Zoom.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden. Meer informatie via werken@wiertz.com of neem contact op met onze HR-afdeling via 045-56 39 256 en vraag naar Pedro. 

Max. bestandsgrootte: 32 MB.