Intercedent Wiertz Hospitality Solutions

Website Wiertz Company

Maak jij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat en weet jij precies waar zij gelukkig van worden, dan is de functie als Intercedent echt iets voor jou! Je werkplek is in Kerkrade, waar je aan de slag gaat voor Wiertz Hospitality Solutions!

Onze benefits

De functie

Als intercedent van Hospitality Solutions ben jij het gezicht en aanspreekpunt van het horeca specialisme binnen Wiertz Company. Als intercedent werk je dagelijks aan de concrete invulling van horecavacatures. Binnen Wiertz Hospitality zie je toe op de kwaliteit van het personeel, plan je samen met je Business Unit Manager horecatrainingen in en ondersteun je onze vestigingen bij alle aan horeca gelieerde vraagstukken. Daarnaast ben jij ook regelmatig het aanspreekpunt op events (o.a. tijdens Roda JC, TEFAF, VVV Venlo).

Als Intercedent bij Wiertz Company heb je een leuke en een uitdagende baan! Je bent lokale ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Het werken met targets moet je niet afschrikken maar gretig maken naar het realiseren van gestelde doelen. Je maakt deel uit van een succesvolle en professionele organisatie. Een krachtige familie. Een Rijnlands georiënteerd familiebedrijf waarvan er geen ander in Nederland is.

De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Werktijden kunnen flexibel worden afgestemd met je vestigingsmanager en team.

Heb jij?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met horeca;
  • Drive, discipline en doorzettingsvermogen;
  • Een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Dan bieden wij

  • Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden wij jou een marktconform salaris;
  • Hard werken maar ook genieten en daar hoort 8% vakantiegeld bij;
  • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om verlof te verkopen, lekker flexibel dus;
  • Uitzicht op vast dienstverband.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden! Meer informatie via werken@wiertz.com of neem contact op met onze recruiter Nabila Tuasamu: 06-89972817.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.