Intercedent

Website Wiertz Company

Maak jij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat en weet jij precies waar zij gelukkig van worden, dan is de functie Intercedent echt iets voor jou!

Onze benefits

De functie

Jij staat aan de basis van onze dienstverlening. Je dagelijkse werk bestaat uit het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, werkzoekenden en onze werkzame flexmedewerkers. Als consultant ben je de vaste contactpersoon voor de bedrijven en krachten die tot jouw portefeuille behoren. Je zorgt er als consultant voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Je schrijft de vacaturesteksten, match kandidaten uit ons systeem, je werft ze op jobboards en je spreekt met elke kandidaat en koppelt dit terug aan de klant. Op naar een perfecte match!

Als Consultant bij Wiertz Company heb je een leuke en uitdagende baan! Je bent een lokale ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één! Het werken met targets moet je niet afschrikken maar gretig maken naar het realiseren van gestelde doelen. Je maakt deel uit van een succesvolle en professionele organisatie. Een krachtige familie. Een Rijnlands georiënteerd familiebedrijf waarvan er geen ander in Nederland is.

De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Werktijden kunnen flexibel worden afgestemd met je Business Unit Manager en team.

Heb jij?

• Minimaal een MBO 4 of HBO diploma;

• Ervaring in een commerciële functie;

• Positiviteit en creativiteit om talent te vinden;

• Een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden;

• En ben jij beschikbaar vanaf 1 juni?;

Dan bieden wij:

• Afhankelijk van de werkervaring en opleiding bieden we jou een salaris tussen € 2100,- en € 3520,- ; o.b.v. een fulltime dienstverband.

• Hard werken maar ook genieten, daar hoort 8% vakantiegeld bij;

• 30 vakantiedagen en de mogelijkheid deze te verkopen, lekker flexibel dus;

• Uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR Officers Bram & Pedro middels: hr@wiertz.com of 045-5639240.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.