Recruiter – De Pooter

  • Stein

Website Wiertz Company

Wiertz Company heeft onlangs De Pooter overgenomen en verstevigt hierbij haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt. Een hele mooie stap die past binnen de groeiambities van Wiertz Company. De Pooter focust zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals en is sterk in het zuidwesten van Nederland. Middels de kansen die zich hiervoor aandoen zijn wij daarom op zoek naar een recruiter. Je komt in dienst van De Pooter en daarbij gelden ook de arbeidsvoorwaarden van hen.

Onze benefits

De functie

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het invullen van vacatures van klanten en prospects met geschikte kandidaten. Je richt je proactief op het aantrekken van kandidaten voor de technische – en supply chain focusprofielen van De Pooter. Hiervoor worden verschillende wervingsactiviteiten en search & source werkzaamheden uitgevoerd. Je werkt intensief samen met je sales – en/of account collega. Met de gerichte beschikbare informatie van je klanten en prospects, maak je de juiste match. Nieuwe en/of beschikbare kandidaten worden proactief voorgesteld. Zo trekken we technische en supply chain professionals aan, die het verschil maken bij onze klanten. Door training-on-the-job, het delen van kennis en gerichte vakopleidingen ontwikkel je jezelf naar een hoog niveau.

Over De Pooter

De Pooter is in 70 jaar uitgegroeid tot een succesvolle personeelsbemiddelaar in Zuidwest-Nederland. Drie generaties hebben het familiebedrijf groot gemaakt. De leidende principes zijn oprecht geïnteresseerd zijn in mensen, verbinding zoeken en hen van daaruit helpen aan een goede baan, waar ze kunnen groeien in hun ontwikkeling. Work, Learn and Grow! Sinds enkele jaren focust De Pooter zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals.

Wat verwachten wij van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met techniek;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • De wil om fulltime te werken (40 uur, minimaal 36 uur);
  • 0-3 jaar ervaring.

Dan bieden wij

  • Mogelijkheid om door te groeien naar een salaris tot € 4.000,- bruto per maand;
  • Een 13e maand, 25 vakantiedagen, een persoonlijk keuzebudget, geld voor later, collectiviteitskorting en we hebben een bonusregeling op zowel organisatie-, team-, als individueel niveau;
  • Reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken;
  • Leuke personeelsuitjes en reisjes!

Je werkplek

Direct naast de autosnelweg A2 bij knooppunt Kerensheide ligt Business Park Stein. Op dit bedrijventerrein vind je het kantoorgebouw L’Ambassadeur. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Voel jij je hier op je plek dan komen we graag met jou in contact, solliciteren kan hier beneden. Voor vragen kun je contact opnemen met Pedro via telefoonnummer 045-56 39 256 of per mail werken@wiertz.com. 

Max. bestandsgrootte: 32 MB.