Recruiter Wiertz Career Solutions

Website Wiertz Company

Help professionals met hun carrière bij toonaangevende opdrachtgevers! Je gaat aan de slag als Recruiter voor Wiertz Career Solutions. Je maakt deel uit van een succesvolle en professionele organisatie én werkt op geheel eigen wijze voor onze solution. Een Rijnlands georiënteerd familiebedrijf waarvan er geen ander in Nederland is!

Onze benefits

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen klanten én professionals die jij op zelfstandige wijze koppelt aan elkaar. Via diverse netwerkkanalen leg je de verbinding met kandidaten. Je leert ze echt kennen en bouwt een sterk netwerk, eigenlijk ben jij verantwoordelijk voor de complete HR-cyclus. En waar en hoe je dat doet, dat is aan jou!

Jouw uitdaging: de beste professionals vinden en het selectieproces regisseren!

Binnen het recruitmentteam ben jij samen met je collega’s specialist in het vinden van de juiste professionals in Finance, HR, Supply Chain en IT. Door de samenwerking met je commercieel manager en collega-recruiters ken je de vacatures én je opdrachtgevers. Het team bestaat momenteel uit 2 Recruiters en 1 Commercieel Manager.

Als Recruiter voer je intakegesprekken en ben je op de hoogte van de ambities van jouw professionals. Dankzij jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van opdrachtgevers, heb je een coördinerende rol in het team en ben je verantwoordelijk voor de aanwas van nieuwe opdrachtgevers.

De werkplek

In deze functie zul je als Recruiter regionaal opereren. Je werkt vanuit diverse locaties van Wiertz Company zoals Venlo, Maastricht, Eindhoven of Nijmegen. Op het hoofdkantoor in Kerkrade kom je regelmatig met je team bij elkaar. Thuiswerken motiveren wij ook!

Wij vragen

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar recruitmentervaring, liefst in een commerciële omgeving;
 • Ervaring met het bemiddelen van professionals;
 • Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling;
 • Je bent een innovatieve netwerker die organisatorisch sterk is, barst van de initiatieven en kansen weet te benutten.

Wij bieden

 • Salaris tussen €2500 en €3500 afgestemd op jouw ervaring;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Wiertz Company;
 • Een lease auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Niet-plaatsgebonden werken;
 • Een motiverend en inspirerend team;
 • 30 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een marktconforme bonusregeling.

Interesse?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en solliciteer hier beneden! Meer informatie via werken@wiertz.com of neem contact op met onze recruiter Nabila Tuasamu: 06-89972817.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Doc Morris of Daily Fresh Food.