Werken bij Aon

Begin een nieuwe dag als Klantadviseur.

Wil jij in het najaar een baan voor langere tijd? Wij bieden jou deze mooie kans bij Aon Nederland. Ben jij zeer klantvriendelijk ingesteld en administratief goed onderlegd? Dan kun jij als Klantadviseur aan de slag bij Aon Nederland in Eindhoven.

Over Aon
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Ze helpt haar klanten om de doelen makkelijker te bereiken. Dit doet ze door klanten verantwoord risico’s te laten nemen. Aon analyseert de risico’s, biedt daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-)oplossingen voor aan en staat haar klant bij als een risico zich voordoet. Dit doen zij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s.

Direct solliciteren?

Werken bij Aon Nederland begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

 

 

 

 

Vacatures bij Aon Nederland

Voor Aon Nederland in Eindhoven zoeken we klantadviseurs voor de maanden oktober t/m januari vanwege de jaarlijkse piek in hun zorgcampagne. Als Klantadviseur bij Aon Nederland help je klanten die bellen, mailen of chatten over hun zorgverzekering. Je beantwoordt vragen en stelt zelf de juiste vragen om zo het meest passende antwoord aan de klant te geven. Je verwerkt je gesprekken in de systemen die Aon Nederland daarvoor ter beschikking stelt.

Ben jij in staat deze mensen te helpen en hen aan boord te houden? En voldoe jij aan de functie-eisen? Reageer dan meteen of neem contact op voor meer informatie. Er zijn binnen deze functie zowel parttime als fulltime mogelijkheden; je kunt zelf aangeven wanneer je wel en wanneer je niet kunt werken. In de laatste weken van het jaar is het extra druk waardoor er verwacht kan worden dat je tot 21.00 uur werkt.

Last but not least: je werkt in een team met dertig andere collega’s en Afhankelijk van jouw opleidingen en ervaring ligt het salaris tussen de € 10,72 en € 14,29 bruto per uur. Samen maken jullie de zorgcampagne va Aon Nederland tot een succes!

Wat kun je verwachten en verwachten we van je?

  • Zowel fulltime als parttime beschikbaar;
  • Mogelijkheden tot flexibel werken: je kunt zelf je voorkeursdagen aangeven;
  • Salaris ligt tussen 10,72 euro en 14,29 euro bruto per uur;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent klantgericht;
  • Je beschikt over een WFT Zorg diploma (heb je deze niet, dan kunnen wij jou deze laten behalen);
  • Enige ervaring in een callcenter of als klantadviseur is een pré.

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Ben jij zeer klantvriendelijk ingesteld en administratief goed onderlegd? Dan kun jij als Klantadviseur aan de slag bij Aon Nederland in Eindhoven.

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website