Werken bij Daily Fresh Food

Versproducent en totaalleverancier van lekkere en gezonde voedingsproducten.

Daily Fresh Food gelooft dat lekker èn gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen.  Zo wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: gezond eten dat lekker is en lekker eten dat gezond is. Het credo is: better food, better life.

Vacatures bij Daily Fresh Food

Vind jij de voedingsbranche interessant? Dan is werken bij Daily Fresh Food in Geleen écht iets voor jou!

Daily Fresh Food is een mooi, modern familiebedrijf met veel mogelijkheden in verschillende functies. Ook als je alleen in het weekend beschikbaar bent en op zoek bent naar een structurele baan op zaterdag, heeft Daily Fresh Food mogelijkheden.

Dankbaar werk bij een leuke opdrachtgever dus. Bij goed functioneren ligt er na een half jaar ook nog een contract bij Daily Fresh Food voor je klaar.

Direct solliciteren?

Werken bij Daily Fresh Food begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

Kun jij je eigen boontjes doppen?

We zoeken chauffeurs voor een structurele baan. Je hoeft geen ervaring binnen de foodbranche te hebben. Je bent in bezit van rijbewijs C en chauffeurspas (code 95) en hebt minimaal 2 jaar ervaring op de weg. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Logistiek

Daily Fresh Food zoekt altijd naar logistieke kandidaten. Denk hierbij aan orderpickers (dag- en nachtdienst) en logistiek medewerkers. Als jij ervaring hebt met het verzamelen, sorteren en samenstellen van orders, dan is dit een mooie kans op een gave structurele baan!

Productie

Bij Daily Fresh Food zijn er voldoende mogelijkheden voor mensen die productiewerk willen verrichten (dag- en nachtdienst). Ben je fulltime beschikbaar en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat klanten dagelijks de juiste bestellingen krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je verdient een marktconform salaris volgens de CAO Groothandel in Levensmiddelen. De reiskosten bij Daily Fresh Food worden vergoed vanaf 10 km tot maximaal 20 km enkele reis (19 cent per km).

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Ben jij graag fulltime bezig met het bereiden en verpakken van vleeswaren? Kom dan werken bij Daily Fresh Food.

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.