Werken bij Delpharm

Ben jij een 'Pietje precies', werk je heel nauwkeurig en ga je altijd voor de beste kwaliteit? Kom dan werken bij Delpharm!

Ga aan de slag als productiemedewerker, machinebediende, magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Het is allemaal mogelijk bij Delpharm in Bladel. Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het bieden van de (technische) ondersteuning aan het productieproces. Het gaat om uitdagende banen met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, tegen een aantrekkelijk salaris.

Over Delpharm
Delpharm is al meer dan dertig jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen als Contract Development & Manufacturing Organization, oftewel: CDMO. In Nederland is Delpharm gevestigd in Bladel. Deze productielocatie beschikt over 165 medewerkers en is gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten. Deze productiesite is onderdeel van de Delpharm Groep.

Precisie, kwaliteit en controle
De Delpharm Groep heeft 4700 medewerkers in dienst. Delpharm, leider in Frankrijk en in de top 5 wereldwijd, bezit momenteel zeventien productielocaties en heeft de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te produceren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld.

Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Gezonde werkomgeving
Delpharm onderscheidt zich door zijn werkingsprincipe: de medewerkers laten groeien, hen er belang bij geven om de juiste dingen te doen, hen verantwoordelijk maken om de klant op lange termijn te dienen. Deze aanpak draagt bij aan het creëren van een gezonde werkomgeving die bevorderlijk is voor de ontwikkeling van iedereen.

In 2019 is Delpharm beloond met het Capital Label for Best Employer.

Direct solliciteren?

Werken bij Delpharm begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je zodat jij zo snel mogelijk kunt starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

 

 

 

 

 

Voor Delpharm in Bladel zijn wij op zoek naar een enthousiaste inpakmedewerker. Wil jij aankomende week al aan de slag en €11.30 euro per uur verdienen reageer dan snel!

Als inpakmedewerker bij Delpharm in Bladel ga je aan de slag met het afvullen en verpakken van vloeibare producten, waarbij je let op de specificaties van de verschillende klanten. Verder zorg je als inpakmedewerker er ook voor dat de werkplek netjes en opgeruimd is.

Wat ga je doen als inpakmedewerker:

  • Inpakken van producten
  • Controleren van producten
  • De inpaklijn schoonhouden

Wat kun je van ons verwachten als inpakmedewerker?

  • Een salaris van ongeveer €1720,- euro netto per maand
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 cent per kilometer
  • Werken in een schone omgeving
  • In december een kerstcadeau van Wiertz

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou als inpakmedewerker?

  • Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken
  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Delpharm is een toonaangevend productiebedrijf in de geneesmiddelen industrie en zijn gevestigd in Bladel.

Interesse? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Ga jij voor de beste kwaliteit? Kom dan werken bij Delpharm!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je CV om je interesse kenbaar te maken.