Werken bij Polygarde

Waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit.

Polygarde levert de juiste professional op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality. Polygarde waakt over gasten en eigendommen, draagt zorg voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomt bezoekers, beantwoord telefoontjes en draagt bij aan het handhaven van de openbare orde. Dit kan in de functie van beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA.


Vacatures bij Polygarde

Beveiliging
Veiligheid, orde en rust. Niemand kan zonder. Als beveiliger draag je actief bij aan omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld bij een evenement of concert. Dat mensen ongestoord kunnen werken en ’s avonds naar huis rijden in de wetenschap dat ze alles veilig achterlaten.

Verkeersregelaar
Verkeersregelaars zorgen dat mensen om een obstakel heen worden geleid. Dat ze soepel een alternatieve route krijgen aangereikt. Dat ze niet onnodig lang op weg zijn naar hun bestemming.

Dit is werken bij Polygarde!
Werken bij Polygarde betekent het waken over gasten en eigendommen, zorgen voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomen bezoekers, beantwoorden telefoontjes en dragen bij aan het handhaven van de openbare orde. Wij zijn beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA. Voor alle functies geldt natuurlijk dat je iedereen altijd en overal enthousiast en vriendelijk te woord staat! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de baan krijgt die bij jou past.

Direct solliciteren?

Werken bij Polygarde begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

Veiligheid voor alles!

Werken bij Polygarde betekent werken voor een opdrachtgever die in mensen gelooft! We zijn op zoek naar kandidaten in heel Limburg.

Naar wens van de opdrachtgever nemen beveiligers steeds meer taken op zich. Daarom moet de beveiliger van vandaag van alle markten thuis zijn. Of het nou gaat om evenementenbeveiliging of kantoorbewaking. Beveiligers worden multifunctioneel ingezet en handelen preventief. Zo zorg je voor op ieder moment van de dag én nacht een veilig gevoel.

De eisen zijn:

  • Flexibel ingesteld (tijdens weekenden en vakantieperiodes);
  • Gastvrije instelling;
  • Opgeleid tot verkeersregelaar of beveiliger of bereid deze opleiding te volgen;
  • Representatief en communicatief vaardig;
  • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Het verkeer in goede banen leiden of een bijdrage leveren aan de veiligheid? Kom dan werken bij Polygarde!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je CV om je interesse kenbaar te maken.

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website