Werken bij PostNL

Meer dan bezorgen van post en pakketten.

Al sinds jaar en dag bezorgt PostNL brieven en pakketten in Nederland. Je hoeft dus op verjaardagen nooit uit te leggen wat voor bedrijf je werkgever is!

Een echt Nederlands bedrijf met een lange historie en een uniform dat iedereen herkent.  Zij bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per  week post. Voor klanten ben jij een onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld!

Vacatures bij Post NL

Werken bij PostNL betekent dat je ervoor zorgt dat Nederland blijft draaien. Dag in dag uit worden er miljoenen brieven en pakketten bezorgd bij miljoenen huishoudens. Binnen PostNL geldt dat iedereen een onmisbare schakel is. Elke medewerker levert een waardevolle bijdrage. Of je nou op je fiets of scooter de brieven rondbrengt in het dorp, of stad en land afrijdt met een PostNL-bus.

Je creëert daarnaast een mooie wisselwerking. Jij zorgt als bezorger voor daadkracht en service met een glimlach. PostNL zorgt er voor dat medewerkers de vrijheid genieten om hun werk op een goede wijze uit te voeren en hun talenten en ideeën verder kunnen ontwikkelen.

Direct solliciteren?

Werken bij PostNL begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

De onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers!

Wij hebben zowel vakantiewerk als banen voor de lange termijn met uitzicht op een dienstverband in het vooruitzicht. Wat zijn de eisen om te werken bij PostNL:

  • Je bent graag actief bezig in de buitenlucht.
  • Je bent een doorzetter en bent nauwkeurig in je werk.
  • Je bent vriendelijk tegen klanten.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je hebt de beschikking over een stevige fiets.
  • Je bent 15 jaar of ouder.
  • In het bezit van een smartphone.
  • In het bezit van een rijbewijs B (in het geval van een bezorger per auto)
  • In staat om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Bij PostNL zijn diverse mogelijkheden! Ben je graag actief bezig in de buitenlucht? Of sta je liever in het magazijn en draagt de zorg voor postpakketten.

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.