Werken bij Proton

Een van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van medische apparatuur.

Heb jij een scherp oog, een ‘vaste’ hand, ben je nauwkeurig én wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en dier? Is het antwoord in alle gevallen ‘ja’, dan kun jij bij Proton aan de slag als productiemedewerker voor 12,26 euro bruto per uur. Proton ligt in Sittard en is onderdeel van het Italiaanse bedrijf Esaote International, een van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van medische apparatuur.

Vacatures bij Proton

De echo van veertig jaar geleden, in vaag zwart/wit, is spectaculair veranderd in een techniek waarmee zelfs prachtige (pret-)echo’s kunnen worden gemaakt. Bij Proton is dit dagelijks onderwerp van gesprek en houdt men zich hier continu mee bezig: het productiebedrijf uit Sittard ontwikkelt en produceert onderdelen van echoapparatuur, met als specialisatie transducers / probes. Dit is het onderdeel van een echoapparaat dat op de huid komt en daarmee een beeld op de monitor kan geven, ook wel bekend van een zwangerschapsonderzoek.

Direct solliciteren?

Werken bij Proton begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

Een scherp oog en een vaste hand?

Productiemedewerkers bij Proton voeren fijne productiewerkzaamheden uit voor echoapparatuur. Het gaat om handelingen die zeer nauwkeurig moeten worden uitgevoerd en waar een goede en lange concentratie nodig is. Er is hier overigens geen ervaring voor nodig.

De werkzaamheden van een productiemedewerker verschillen op iedere plek in het proces en zijn afhankelijk van de plaats waar je op ingezet kan worden. De meest voorkomende werkzaamheden die je als productiemedewerker uitvoert, is het fijn solderen / lijmen met behulp van een microscoop en fijne assemblage. Hierbij is een goede oog- handcoördinatie belangrijk.

Overige werkzaamheden die je als productiemedewerker kunt tegenkomen bij Proton zijn het bedienen van machines, het testen van producten en het invoeren van gegevens in het kwaliteitssysteem (SAP-ME).

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
Het werk bij Proton vindt voornamelijk plaats in dagdienst. Je kunt als productiemedewerker flexibel starten tussen 07.00 uur en 08.30 uur en werkt daarna een dienst van acht uur (excl. pauzes). Het gaat om een fulltimebaan (38 uur) voor de lange termijn en je verdient minimaal 11 euro bruto per uur. Er volgt een uitgebreid inwerkproces om jou de werkzaamheden eigen te maken. Reiskosten worden in overleg afgestemd en het salaris is conform Metalektro CAO.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een fijne motoriek (goede oog-handcoördinatie);
  • Je bent kwaliteitsbewust;
  • Je kunt een VOG overleggen;
  • Je bent bereid om een test af te leggen.

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Wil je een bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en dier? Kom dan werken bij Proton!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.