Werken bij Sappi

's Werelds grootste producent van houtvrij gestreken papier.

Sappi is een internationaal opererend bedrijf met papier- en pulpfabrieken in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en West-Europa. Het bedrijf is in 1936 in Zuid-Afrika opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Johannesburg. Het is ’s werelds grootste producent van houtvrij gestreken papier.

Vacatures bij Sappi

Binnen Sappi Maastricht vind je een technologisch hoogwaardig productieproces, high tech toepassingen en constante innovatie. Daarmee maken zij iedere dag opnieuw een prachtig product. De medewerkers krijgen de ruimte om te leren en te groeien in hun vak, want zij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken.

Daarom hechten ze veel waarde aan de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Ze ondersteunen de medewerkers met opleidingen en trainingen en vinden het belangrijk dat medewerkers erkend en gewaardeerd worden. Maar bovenal is Sappi Maastricht een leuke plek om te werken omdat de medewerkers het ‘samen presteren en samen plezier maken’ hoog in het vaandel hebben staan! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de baan krijgt die bij jou past.

Direct solliciteren?

Werken bij Sappi begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

Samen presteren en samen plezier maken!

Bij Sappi kun je op diverse functies in de logistiek worden ingezet! Er zijn zowel fulltime banen voor de lange termijn met uitzicht op een vast dienstverband als ook bijbanen. Hier enkele basisvoorwaarden:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 proces-, mechanische techniek of logistiek of Vapro A
  • Nederlandstalig in woord en geschrift
  • Zelfstandig en leergierig
  • Bereid om vervolgopleidingen te volgen
  • Voldoende technisch inzicht
  • In staat fysieke arbeid te verrichten
  • Onregelmatige tijden en weekenden zijn geen probleem voor jou.

Spreekt dit je aan? Vul het formulier in en onze collega’s van de Inhouse vestiging nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Ben jij uit het juiste hout gesneden om te werken in de papierindustrie? Bij Sappi zijn diverse mogelijkheden!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je CV om je interesse kenbaar te maken.