Werken bij Vandemoortele

Ben jij het geheime ingrediënt? Kom dan werken als productiemedewerker!

Ga aan de slag als productiemedewerker bij Vandemoortele in Brunssum! Je werkzaamheden zullen voornamelijk op de inpak- of bakkerijafdeling zijn. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het diepgevroren gebak dat op tijd in de supermarkten en bakkerijen moet komen. Klinkt flexibel werken én lekkere gratis gebak in je pauze aantrekkelijk?

 

Over Vandemoortele
De Vandemoortele groep is van oorsprong een familiebedrijf uit België, dat met ca. 5.000 medewerkers in 12 Europese landen is uitgegroeid tot een voedingsgroep van Europese dimensie. De organisatie concentreert zich op twee business units: Diepgevroren Bakkerij producten en Margarines, Vetten & Oliën.

Vandemoortele Nederland is een overzichtelijke en flexibele verkooporganisatie, gericht op professionals in de ambachtelijke bakkerij, foodservice en industrie. Goede smaak vereist producten van hoge kwaliteit en toegevoegde waarde. Dat is precies wat Vandemoortele biedt: hoogwaardige voedingsproducten voor de professionele gebruiker, die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Direct solliciteren?

Werken bij Vandemoortele begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je zodat jij zo snel mogelijk kunt starten bij deze mooie werkgever!

Twijfel dan niet langer.

 

 

 

 

 

Het recept

Heb jij de Vandemoortele ingrediënten?

  • Je bent als productiemedewerker flexibel inzetbaar;
  • Je toont initiatief én je weet van aanpakken;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hoe maak jij het?

  1. Plaats bakvormen/bakplaten in de oven
  2. Leeg de ovens
  3. Vul de bakvormen/bakplaten

Als het gebak afgekoeld is dan wordt het gedecoreerd. Ook worden alle vlaaien gelost en worden alle bakvormen/platen schoongemaakt op de banketafdeling. Zodra het gebak helemaal afgerond is wordt deze op de inpak afdeling machinaal gesneden en worden deze ingepakt in de dozen die de productiemedewerkers hebben opgevouwen.

Op het moment dat je aan de slag gaat als productiemedewerker bij Vandemoortele kun jij zowel parttime als fulltime aan de slag. Hoeveel je wil/kan werken bepaal je zelf. Want jij geeft jouw beschikbaarheid door, zodat wij weten wanneer wij jou kunnen inplannen. Verder bieden wij jou vanaf 22 jaar een salaris van 10,79 euro bruto per uur (excl. ploegentoeslag).

Smaakt dit naar meer? Vul het formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Wil jij ook dagelijks proeven aan de producten uit de bakkerij? Kom dan werken bij Vandemoortele!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.