De juiste mensen voor
uw vacature

Wij helpen graag mee aan uw groei en succes

Sterk in werk

We hebben met Wiertz Personeelsdiensten het sterkst lokaal vertegenwoordigde kantorennetwerk van Limburg. Iedere dag bemiddelen we met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen zij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

Wiertz Personeelsdiensten is een familiebedrijf. Alle medewerkers handelen hiernaar. Een van de belangrijkste doelstellingen in onze organisatie is het realiseren van partnerships. Met onze opdrachtgevers, onze zakenpartners en onze medewerkers. We willen al onze relaties optimaal ondersteunen en stimuleren. Dat kenmerkt ons als organisatie, en zo stellen we ook onze toekomstige continuïteit, stabiliteit en groei zeker. Wiertz Personeelsdiensten is een service-organisatie. Van mensen, voor mensen. We bouwen aan langdurige relaties met klanten en partners en willen daarbij excelleren als klantenpartner.

Als organisatie hanteert Wiertz Personeelsdiensten de normen en waarden van een familiebedrijf. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door het streven om een hechte werkrelatie op te bouwen met elk van onze klanten. Hierdoor krijgen we een helder beeld van hun wensen en behoeften, waardoor we hierop goed kunnen anticiperen. Want juist vanuit deze insteek kunnen wij onze klanten een duidelijke meerwaarde leveren.

De lust tot ondernemen zit ons in het bloed; vol energie, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Onze inzet is erop gericht om onze klanten maximale ondersteuning te bieden door ideeën en initiatieven te leveren die hen daadwerkelijk vooruit helpen.

 

Offerte opvragen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u een offerte aanvragen? Daar nemen wij graag alle tijd voor!  Neem hiervoor contact op met een van onze collega’s