Wiertz voor werkgevers

De juiste mensen voor uw vacature. Dat is waar het om draait. Alleen zo kunt u inspelen op kansen in de markt en creëert u groei en succes.

Met Wiertz Personeelsdiensten bieden wij u de flexibiliteit om uw ambities waar te maken. Met de kracht van mensen en met onze verschillende diensten.

Sterk in Werk

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. Met een sterk lokaal vertegenwoordigd kantorennetwerk in Limburg bemiddelen wij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches.

Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen wij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Niet voor niks zijn wij dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.
 

Offerte opvragen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u een offerte aanvragen? Daar nemen wij graag alle tijd voor!  Neem hiervoor contact op met een van onze collega’s