All You Need Is Wiertz

Met onze ‘All You Need Is Work’ FunTear geven wij op een verfrissende en ludieke manier invulling aan werving van kandidaten. Deze blikvanger zal in heel Limburg veel bezoekers aantrekken. De FunTear heeft daarnaast de functie van een ‘rijdend kantoor’ waar werkzoekenden heel laagdrempelig binnen kunnen stappen om zich bij ons in te schrijven en waar onze intercedenten hen laten kennismaken met onze verschillende opdrachtgevers en hun vacatures.

 

Maak kennis met onze ‘All You Need Is Work’ FunTear waarmee deze zomer in heel Limburg evenementen, festivals en weekmarkten bezocht worden.  Dit concept is een knipoog naar het bekende televisieprogramma ‘All You Need Is Love’. Wij richten onze pijlen met onze FunTear op het binden van nieuwe werkzoekenden aan uw en onze organisatie. Iets wat in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt, ook een echte noodzaak is.

Wij hebben een geheel in stijl gekleed en opgeleid promotieteam beschikbaar dat elke week werkzoekenden actief aanspreekt en meeneemt in de wereld van ‘All You Need Is Work’. Tijdens een bezoek aan de FunTear kunnen krachten kennis maken met Wiertz Personeelsdiensten en ons vacatureaanbod. In de FunTear is er ruimte voor het maken van een persoonlijke test, het bekijken van vacaturevideo’s en een persoonlijk gesprek waar een werkzoekende samen met een intercedent van Wiertz Personeelsdiensten zich inschrijft.

Wilt u ons bezoeken?

Kom dan gerust eens langs bij een van onze evenementen om te zien hoe wij ook uw vacatures op ludieke wijze onder de aandacht brengen en hoe wij u koppelen met toekomstige werknemers!

Meer weten over All You Need Is Wiertz?

Wilt u meer informatie hoe u uw vacatures onder de aandacht kan brengen bij onze All You Need Is Wiertz campagne? Neem dan gerust contact op, onze matchmakers staat voor u klaar!