Heeft u een vacature vanaf MBO+ niveau of hoger en wilt u de medewerker meer zekerheid bieden? Dan is detacheren via Wiertz Career Solutions interessant voor u!

Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. Wij werven en selecteren een geschikte kandidaat die vervolgens bij u op gesprek komt. Wanneer u de kandidaat geschikt acht, maken wij de arbeidsovereenkomst op. Wiertz Career Solutions is dan de werkgever van de medewerker. De medewerker wordt voor de duur van het contract bij u tewerkgesteld. Voor zowel u als de medewerker geldt een opzegtermijn zoals overeengekomen in het contract. U betaalt iedere maand een vast tarief aan Wiertz Career Solutions en wij verzorgen vervolgens de gehele verloning van de medewerker.

Bent u op zoek naar een kandidaat MBO+ niveau of hoger maar wenst u de kandidaat nog meer zekerheid te bieden door de kandidaat direct zelf in dienst te nemen? Bekijk dan onze oplossing op het gebied van werving & selectie!