Bent u op zoek naar juridisch advies? Dan kunt u bij Wiertz Legal Solutions terecht.

Wiertz Legal Solutions is er voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en begeleiding bij aanbestedingen en tenders. Binnen deze rechtsgebieden bieden wij u juridisch advies in verschillende vormen en nemen we alle of een deel van uw juridische zaken uit handen. Zaken waar u uw tijd als ondernemer liever niet zelf aan besteedt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u alle tijd krijgt om te doen waar u goed in bent: ondernemen met uw bedrijf.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Juridisch advies
  • MKB-abonnement
  • Algemene voorwaarden check

Juridisch advies

Wilt u een beroep doen op Wiertz Legal Solutions? Onze jurist staat graag voor u klaar. Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos. Na de inventarisatie van uw juridische vraagstuk bepalen we samen de aanvliegroute en het werk dat hiervoor nodig is. U ontvangt een overzicht van de stappen die gemaakt worden en de daarbij horende uren en kosten. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent. Wij bieden onze juridische diensten aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Neem contact op

MKB-abonnement

Heeft u structureel behoefte aan juridisch advies? Speciaal voor ondernemers heeft Wiertz Legal Solutions het MKB-abonnement ontwikkeld. Wij adviseren u (eventueel bij u op locatie) over juridische kwesties, overeenkomsten, voorwaarden, geschillen, enzovoorts. Het reguliere MKB-abonnement bestaat uit vijf juridische uren per maand en kost u iedere maand € 750,- exclusief BTW. Wij ontzorgen u volledig en nemen u al het juridische werk uit handen!

MKB-abonnement afsluiten?

Algemene voorwaarden check

Heeft u uw algemene voorwaarden ooit zelf opgesteld, deze gemakshalve overgenomen van uw concurrent of werkt u al jarenlang met dezelfde voorwaarden? Dan is het verstandig om deze door ons onder de loep te laten nemen! U ontvangt van ons een helder advies met aandachtspunten en we passen in overleg uw algemene voorwaarden aan. Een geruststellende gedachte en dit voor slechts € 450,- exclusief BTW!

Neem contact op

Download onze casepaper