Bent u op zoek naar een partner aan wie u het juridische werkgeverschap en de verloning van uw personeel kunt uitbesteden? Kies dan voor Wiertz Payroll Solutions!

Bij payrolling werft en selecteert u de kandidaat zelf waarna wij de administratieve rompslomp van u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de medewerker goed én volgens alle voorschriften bij u aan de slag kan. Wiertz Payroll Solutions is de juridische werkgever en stelt de medewerker exclusief aan u ter beschikking voor de duur van de arbeidsovereenkomst. Kiest u voor Wiertz Payroll Solutions dan weet u zeker dat het werkgeverschap van uw personeel in goede handen is. Gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar, dat is Wiertz Payroll Solutions.

Administratieve handelingen gebeuren grotendeels online, maar wij komen net zo graag even bij u langs. Bij arbeidsongeschiktheid verzorgen wij een professionele begeleiding om re-integratie snel mogelijk te maken. Wij zijn thuis in de markt van mens en werk, spreken de taal van ondernemers en stellen persoonlijk contact altijd voorop.