Heeft u een vacature op MBO+ niveau of hoger en wilt u een geschikte kandidaat liever direct zelf in dienst nemen? Dan is werving & selectie via Wiertz Career Solutions interessant voor u!

Bij werving & selectie plaatst u een vacature bij ons waarna wij direct voor u aan de slag gaan en ons beproefde werving- en selectieproces in gang zetten. Onze consultants benaderen geschikte kandidaten die vervolgens bij u worden aangeboden voor een sollicitatiegesprek. Wanneer u de kandidaat geschikt acht, kunt u de kandidaat direct zelf in dienst nemen. U biedt de kandidaat dan zelf een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd aan en u betaalt ons een eenmalige vergoeding voor de verrichte inspanningen gedurende het werving- en selectieproces. Deze zogeheten werving & selectie fee is een percentage van het fulltime, bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld) van de aangestelde medewerker. De hoogte van de fee is onder andere afhankelijk van de schaarste in de betreffende functie. Wiertz Career Solutions helpt u om de beste kandidaat te vinden in iedere branche.

Bent u op zoek naar een kandidaat op MBO+ niveau of hoger maar wenst u gebruik te maken van meer flexibiliteit door de kandidaat eerst via ons bij u tewerk te stellen? Bekijk dan onze oplossing op het gebied van detacheren!