Wiertz
Talent Tool

Neem contact op

Wiertz Talent Tool maakt onderdeel uit van Wiertz Digital Solutions. In ons selectieproces zetten wij Wiertz Talent Tool actief in. Wiertz Talent Tool is een online platform waar kandidaten verschillende testen kunnen maken. Via Wiertz Talent Tool testen wij kandidaten op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Dit alles om de kwaliteit en match met uw vacature te borgen.

We testen bijvoorbeeld op Duitse en Engelse taal, persoonlijkheid, woordenschat, en inzicht. De meeste testen zijn in verschillende talen, waaronder Pools, beschikbaar en uiterst eenvoudig te maken. Wanneer u een vacature bij ons plaatst, bespreken we samen de inzet van een van onze testen in het selectieproces.

Met Wiertz Talent Tool willen we de krapte op de arbeidsmarkt tegengaan. Wij geloven dat iemand meer kan dan hij of zij zelf denkt. In de huidige arbeidsmarkt is het vaak lastig een kandidaat te vinden die perfect aansluit op de wensen en eisen in uw vacature. Met behulp van Wiertz Talent Tool creëert de kandidaat een competentiepaspoort. Op die manier kan de kandidaat zijn of haar geschiktheid voor uw vacature aantonen, ook als de kandidaat niet geheel beschikt over specifieke ervarings- en/of opleidingseisen.