Werk(vakantie) in Limburg!

Werk(vakantie) in Limburg!

Het verrichten van vakantiewerk is heel erg belangrijk voor jongeren. Zo doen ze immers werkervaring op. Ze leren hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. En het helpt hen om de juiste keuzes voor de toekomst te kunnen maken. Elk jaar gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar een vakantiebaan. Bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten van deze tijdelijke hulpkrachten. Deze krachten zorgen immers voor continuïteit in die periodes dat het vaste personeel afwezig is. Daarnaast zien we steeds vaker dat vakantiebanen ook na de vakantieperiode worden doorgezet. Soms als extra hulp op zaterdagen of avonden maar ook in de vorm van een vaste baan.

Wiertz Personeelsdiensten heeft ruime ervaring met het organiseren van vakantiewerk in Limburg. Het voordeel voor werkzoekende scholieren en studenten is dat zij zich niet bij tientallen bedrijven hoeven op te geven voor een vakantiebaan. Bovendien zijn zij via Wiertz Personeelsdiensten verzekerd van een goede begeleiding, een prima administratieve afhandeling en stipte uitbetaling van hun salaris.

Daarnaast halen wij dit jaar zoveel mogelijk vakantiekrachten van buiten Limburg om de openstaande vacatures in de zomerperiode in te vullen. Dit doen wij onder de noemer werkvakantieinlimburg.nl. Hier kunnen vakantiekrachten zich aanmelden voor een vakantiebaan in Limburg en in de vrije uren vakantie vieren op een gezellige Limburgse camping.

Werkgevers en werknemers die interesse hebben in vakantiewerk kunnen contact opnemen met een van de kantoren in Limburg.