Werkwijze Wiertz Company is garantie voor succes

Werkwijze Wiertz Company is garantie voor succes

Flexmedewerkers zijn van alle werkenden het minst tevreden met hun werk, inkomen en opleidingsmogelijkheden. Dit bleek uit het ‘Profiel van flexwerkers in Nederland 2003-2019’ dat het CBS onlangs publiceerde. Wiertz Company hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar flexmedewerkers en monitort deze real time met haar Wiertz Experience Tool. De dienstverlening van Wiertz Company werd over het afgelopen jaar beoordeeld met een ruime 8. “Onze werkwijze staat al bijna 24 jaar garant voor hoge tevredenheidscijfers”, bevestigt CEO Roger Holtus.

Wiertz Experience Tool
Wiertz Company meet via de Wiertz Experience Tool continu de tevredenheid van haar flexmedewerkers én haar klanten. “Daarmee krijgen ze gedurende ons partnership op diverse momenten de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen. Op die manier zijn we continu in gesprek en kunnen we voortdurend aan verbetering werken”, geeft CEO Roger Holtus aan.

In de publicatie van het CBS wordt door flexmedewerkers onder meer een gebrek aan werkzekerheid en opleidingsmogelijkheden als reden voor ontevredenheid genoemd. Zaken waar Wiertz Company passende oplossingen voor in huis heeft. Holtus: “Dankzij Wiertz Academy kunnen flexmedewerkers werken én leren tegelijk. We bieden diverse opleidingen en cursussen aan, waardoor doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. Daarnaast nemen we flexmedewerkers steeds vaker in vaste dienst, waarbij ze vanuit Wiertz Company werken op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.”

Enthousiasme creëren over onze organisatie
De cijfers van 2020 liegen er niet om voor Wiertz Company. De ondervraagde flexmedewerkers beoordelen de dienstverlening van Wiertz Company met gemiddeld een dikke 8. “Dat zijn cijfers om trots op te zijn. Onze werkwijze staat al bijna 24 jaar garant voor hoge tevredenheidscijfers. We delen alle feedback met elkaar en maken er direct werk van, alles met als doel om enthousiasme binnen en over onze organisatie te creëren”, aldus Holtus. Het doel voor dit jaar is dan ook helder. “We streven er opnieuw naar om binnen alle solutions door onze flexmedewerker met minimaal een 8 te worden beoordeeld.”