Werken als acceptant

Ben je resultaatgericht, dien je graag als sparringpartner en streef je altijd naar de beste oplossing voor de klant? Denk jij in kansen in plaats van problemen? Dan is de functie van Acceptant op jouw lijf geschreven. Wiertz Company beschikt over diverse mogelijkheden bij onder meer de Volksbank.

Een acceptant weet hoe hij problemen moet oplossen en weet ook de dwarsverbanden te signaleren en herkennen. Je bent als acceptant in staat om een weldoordachte risicobeoordeling te maken, ook als het niet gestandaardiseerd is. De klant staat hierbij altijd centraal.

Jouw overtuigingskracht is merkbaar aanwezig als acceptant, waardoor jij je weet op te werpen tot een volwaardig sparringpartner voor adviseurs en collega’s. Ook kost het jou geen enkele moeite om in (complexe) dossiers te duiken en te bekijken waar de knelpunten in processen zitten. Een continue verbetering van de dienstverlening staat hoog in het vaandel bij een acceptant. Daarnaast past een acceptant zich snel aan aan veranderende situaties en kan hij op alle niveaus een volwaardig gesprek voeren met gesprekspartners.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het acceptant vacatureoverzicht en solliciteer direct! Bij Wiertz Company vind je een geschikte acceptant vacature.

Recente vacatures

Hypotheek acceptant

Onze opdrachtgever is een bank die maatschappelijke impact nastreeft en sterke klantrelaties opbouwt. Ze zijn momenteel op zoek naar een resultaatgerichte Hypotheekacceptant die als sparringpartner van de adviseurs de beste …

Sittard33 - 40 uurHBO€ 16.38 - € 18.00

Download onze casepaper

Download onze casepaper

Download onze casepaper