Werken als callcenter medewerker

Bel je graag en zou je daar ook graag geld mee willen verdienen? Dat kan als je via Wiertz Company aan de slag gaat als callcentermedewerker. Parttime, fulltime, een commerciële functie of juist eentje waarbij jij voornamelijk hulp verleent: alles is mogelijk!

Als callcentermedewerker kun je met diverse soorten emoties van mensen omgaan en sta je ze altijd op een vriendelijke en correcte wijze te woord. Of ze nu boos zijn, ontdaan of verdrietig: voor jou maakt het geen verschil. Als je al over werkervaring beschikt als callcentermedewerker is dat alleen maar mooi meegenomen. Mocht je hier niet over beschikken, dan is dat geen enkel probleem. De werkgevers waar wij mee samenwerken zorgen dat jij door middel van de juiste cursussen en trainingen precies weet hoe je moet inspelen op verschillende situaties. Op deze maner word je uiteindelijk een callcentermedewerker van het allerhoogste niveau met uitstekende communicatieve skills, een super inlevingsvermogen en kun je heel snel schakelen.

Inbound en outbound callcentermedewerker
Heb je interesse om te werken als callcentermedewerker, is het vaak ook goed om te weten dat er een verschil is tussen bijvoorbeeld een inbound callcentermedewerker en outbound callcentermedewerker. Als je als inbound callcentermedewerker gaat werken, krijg je altijd binnenkomende telefoongesprekken. Je werkt dan op een klantenservice of helpdesk. Als outbound callcentermedewerker dien je iets steviger in de schoenen te staan, want dan bel je zelf op met (ex-)klanten van een organisatie waarvoor je werkzaam bent.

Wil jij graag werken bij een gaaf bedrijf? En schroom je niet om de regie over het gesprek in eigen hand te houden én heb je een goed luisterend oor? Werk aan je cv en bouw werkervaring op. Bekijk al onze callcenter vacatures.

Recente vacatures

Callcenter agent

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de klantenservice? Hou je ervan om mensen te helpen en ben je goed met computers? Dan is dit dé baan voor …

Maastricht30.00 uurVMBO, HAVO, VWO10.14 uur

Download onze casepaper