Werken als logistiek medewerker

Wil jij aan de slag als logistiek medewerker, maar weet jij nog niet zo goed wat deze functie inhoudt? We leggen het je graag uit!

Als logistiek medewerker (ook wel magazijnmedewerker genoemd) vervul jij een uitvoerende en organiserende functie in een magazijn of distributiecentrum. Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending van goederen ben jij verantwoordelijk voor het juiste verloop van processen. De functie van logistiek medewerker is vergelijkbaar met die van orderpicker. Het verschil is dat een orderpicker primair verantwoordelijk is voor het verzamelen, completeren en verzendklaar maken van zendingen, terwijl een logistiek medewerker een breder pakket aan taken heeft.

In de logistieke sector is volop werk. Logistiek medewerkers zijn werkzaam in magazijnen en distributiecentra van onder meer supermarkten, groothandels, postorderbedrijven en (online) winkels. Als logistiek medewerker ben jij onder andere bezig met het lossen en opslaan van goederen, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken, orders verzamelen, goederen verzendklaar maken en laden en het controleren van de inventaris. Je bent vooral fysiek bezig, maar kan af en toe ook wat administratieve taken uitvoeren. In grote magazijnen maak je regelmatig gebruik maken van steekwagens of heftrucks. Check hieronder onze vacatures voor de functie van logistiek medewerker!

Via Wiertz Academy kun je ook een praktijkgericht opleidingstraject volgen waarbij een baan als logistiek medewerker gegarandeerd wordt.

Recente vacatures

Logistiek medewerker DocMorris

DocMorris is de grootste online apotheek van Europa en ze zijn op zoek naar logistiek medewerkers (orderpickers/magazijnmedewerkers). Je werkt in twee of drie ploegen, afhankelijk van de afdeling waar je …

Heerlen40 uur11,11 per uur

Medewerker UPS

.

Apeldoorn40 uur11,58 per uur

Logistiek medewerker

Voor een kledingwinkel in Heerlen zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker. Als Logistiek medewerker ga je de vrachtwagen laden en lossen. Daarna verwerk je de producten in het …

Heerlen40 uur10,34 per uur

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Doc Morris of Daily Fresh Food.