Werken als steigerbouwer

Wil jij werken op hoogte met de veiligste steigers van Nederland? Jij zorgt samen met je collega’s voor veilige steigers.

Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het correct opbouwen, afbreken en onderhouden van steigers. Geen ervaring, maar ben je wel bereid om het vak te leren? Dan kun je als leerling steigerbouwer aan de slag, waar je in het begin verantwoordelijk bent voor het aangeven van steigermaterialen. Door het vak in de praktijk te leren kun je in de toekomst zelfstandig steigers opbouwen, afbreken en onderhouden.

Via Wiertz Academy kun je een praktijkgericht opleidingstraject volgen waarbij een baan als steigerbouwer gegarandeerd wordt.

Bekijk hier snel alle vacatures in de steigerbouw!

Recente vacatures

Handlanger

Aan de slag als (handlanger) steigerbouwer bij het Limburgs Steigerbouw Bedrijf in Geleen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een uitdagende baan met genoeg ontwikkelmogelijkheden. Over de LSB Groep:De …

Geleen40 uurVMBO, HAVO, VWO14,32 per uur

Hulpsteigerbouwer

Wij zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben in een bouwgerelateerde functie en bereid zijn het vak van steigerbouwer te leren. Als steigerbouwer zorg je samen met je collega's …

Sittard40 uurMBO14,04 per uur