Werken als steigerbouwer

Wil jij werken op hoogte met de veiligste steigers van Nederland? Jij zorgt samen met je collega’s voor veilige steigers.

Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het correct opbouwen, afbreken en onderhouden van steigers. Geen ervaring, maar ben je wel bereid om het vak te leren? Dan kun je als leerling steigerbouwer aan de slag, waar je in het begin verantwoordelijk bent voor het aangeven van steigermaterialen. Door het vak in de praktijk te leren kun je in de toekomst zelfstandig steigers opbouwen, afbreken en onderhouden.

Via Wiertz Academy kun je een praktijkgericht opleidingstraject volgen waarbij een baan als steigerbouwer gegarandeerd wordt.

Bekijk hier snel alle vacatures in de steigerbouw!

Recente vacatures

Steigerbouwer

Ben je op zoek naar een echte uitdaging, ben je graag actief bezig en wil je ook nog een goed salaris? Dan is de vacature Steigerbouw iets voor jou.Onze klant …

Geleen40.00 uurMBO16.15 uur

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur gezocht die nét iets meer wilt dan alleen dagdagelijkse ritten! Als vrachtwagenchauffer / logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel tussen het magazijn en de diverse projectlocaties. Rijbewijs CE is …

Geleen40.00 uurMBO€15.19

Download onze casepaper