Werken als verkeersregelaar

Als verkeersregelaar zorg jij voor een goede bereikbaarheid! Dat het verkeer soepel doorstroomt en veiligheid op de werkplek.

Denk aan gevaarlijke verkeerssituaties, wegwerkzaamheden of op evenementen sta jij mensen te woord of met tekens zorg jij dat het verkeer veilig kan doorrijden zonder hinder te hebben van dat mensen om een obstakel op de weg worden omgeleid. Je bent altijd aan het werk in de buitenlucht, ook als het regent, maar ook al de zon heerlijk schijnt! Veiligheid staat bij jou voorop en je werkt altijd samen met een team waarbij je je bewust bent van alle gevaren.

Ook kun je via ons een opleiding volgen tot landelijk bevoegd verkeersregelaar, met VCA Basis cursus en BRL 9101 training. Bekijk deze opleiding via onze Wiertz Academy.

Check ook onze vacatures en ga aan de slag bij een aantrekkelijke werkgever zoals Polygarde.

Recente vacatures

Verkeersregelaar Zuid-Limburg

Werk jij het liefst in de buitenlucht en ben je flexibel inzetbaar?Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor omgeving Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar Verkeersregelaars. Je kunt aan de slag …

Maastricht25.00 uurMBO12.50 uur

Verkeersregelaar

Wil jij je bijdrage leveren in het verkeer? Voor een bedrijf in Maastricht zijn wij op zoek naar verkeersregelaars. Je kunt aan de slag op de weg op verschillende locaties en op …

Maastricht25.00 uurVMBO. HAVO. VWO12.50 uur

Download onze casepaper