Werken bij Boston Scientific

Jij gaat aan de slag bij Boston Scientific, een organisatie die al meer dan 35 jaar een wereldwijde leider is op het gebied van medische technologie. Iedereen werkt hier aan één doel. Transformeren van levens door de belangrijkste gezondheidsvraagstukken te tackelen. Met innovatieve producten, een cultureel samenwerkingsverband en een diepe passie voor een mensenleven. Een carrière bij Boston Scientific is meer dan gewoon een baan, het is persoonlijk.

Aan de slag gaan bij Boston Scientific betekent je inzetten voor een werkgever die geeft om jouw ontwikkeling en werkgeluk. Je komt terecht in een divers team waar een fijne werksfeer is. Aan het begin van je loopbaan krijg je voldoende begeleiding, zodat je binnen no-time bent ingewerkt. Vervolgens krijg je ook veel kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen dit mooie bedrijf.

Een werkgever die ook geeft om de gezondheid van haar werknemers! Daarom wordt er in de kantine iedere dag een gezonde lunch geserveerd en kun je rekenen op gratis fruit, thee en koffie. Een diploma is niet vereist! Wil jij jezelf wel ontwikkelen? Dan biedt Boston Scientific jou de mogelijkheid om een mbo-diploma in logistieke richting te behalen! Wacht niet  af, maar solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures

Een fijne werkcultuur waarbij oog is voor de medewerker op het gebied van ontwikkelingsmogelijkheden

 

Uitgelichte vacatures

Logistiek medewerker

Jij gaat aan de slag bij Boston Scientific, een organisatie die al meer dan 35 jaar een wereldwijde leider is op het gebied van medische technologie. Iedereen werkt hier aan …

Kerkrade40 uur per weekVMBO. HAVO. VWO12.41 uur

Download onze casepaper